b_300_0_16777215_00_images_stories__images_teamfotos_d1_20182019_GVD_0019.JPG

Vandaag stond de wedstrijd van Terborg/Silvolde JO13-1 tegen MvR op het programma.
MvR stond laatste op de ranglijst maar dat hoeft natuurlijk niets te betekenen.
Na het puntverlies van de concurrenten van vorige week was het belangrijk om vandaag punten te pakken.

Echter was dit vandaag helaas niet het geval. Terborg/Silvolde JO13-1 had geen geluk. De bal wilde er nauwelijks in. De ruststand was 1-1, dit had een ruime voorsprong kunnen zijn, echter zoals gezegd lukte het vandaag niet.

Kort na rust scoorde MvR de 1-2. Terborg/Silvolde bleef de gehele tweede helft aandringen en kreeg kansen. De bal wilde er vandaag helaas niet meer in.

Kop omhoog en op naar volgende week, dan spelen we uit tegen DZSV, de wedstrijd begint om 08:30 uur.

Tot dan!