b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20182019_pupillen_jo13-1_IMG_3674.jpeg

Terborg/Silvolde JO13-1 heeft vandaag goede zaken gedaan. Na het geweldige toernooi van twee weken geleden in Hasselt was het belangrijk dat de goede reeks van de afgelopen maanden een vervolg kreeg.

Om het fijne gevoel vast te houden moest Grol vandaag verslagen worden. De wedstrijd stond gepland om 09:45 uur dat betekende dus vroeg uit de veren! Vandaag hadden we een invalkeeper (Thymen) en een extra speler (Thijs), we zijn ontzettend blij met hun inzet vandaag. Erg goede gedaan mannen!

De doelstelling voor vandaag was duidelijk. We gaan proberen te winnen en zorgen dat we ook na vandaag nog de koploper zijn in de tweede klasse. Hoe dan ook, het seizoen is al geslaagd met een top 3 klassering maar zoals jullie zullen begrijpen, als je dichtbij bent wil je er ook vol voor gaan!

De eerste helft verliep vrij soepel, het combineren ging goed en er zaten een paar mooie aanvallen bij. Grol had niets in te brengen en Terborg/Silvolde kon met een goed gevoel de rust in, 0-4. De doelpunten werden gemaakt door Maik, Dirk, Daan en een eigen doelpunt van Grol.

Waren we tevreden in de rust? Niet echt, het was voor ons belangrijk om de score uit te bouwen. Dit kan op de laatste speeldag wel eens cruciaal zijn. De boodschap in de rust werd begrepen door het hele team. Iedereen werkte in de tweede helft nog harder, ook nadat Grol een aantal wissels had toegepast was het Terborg/Silvolde die de beste kansen kreeg. De einstand is dan ook 1-7! Doelpunten in de 2e helft werden gemaakt door Thijs 2x & Per.

Doordat Winterswijk en DZSV punten hebben verspeeld staan we nu 3 punten los op de nummer 2. Dit zegt natuurlijk nog helemaal niets, we kunnen maar 1 ding doen… Zelf blijven winnen!

Overigens is de begeleiding ook erg blij met de vele overwinningen, assistent-coach Tolga heeft zijn winstpremies goed besteed en heeft een ‘’DIKKE MERCEDES’’ gekocht, goed bezig. Leider Arthur reed ook al in een ‘’dikke bak’’ door de winstpremies van vorig seizoen. (zie foto)

Volgende week gaan de weer D’ran. Dan spelen we in Silvolde tegen M.v.R., we trappen af om 11:15 uur. Op naar nog meer mooie zaterdagen, tot dan!