b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20182019_junioren_JO131_IMG_3113.jpg

Na 3 wedstrijden in de 2e klasse staat de JO13-1 van Terborg/Silvolde met 9 punten, een geweldige prestatie die niemand vooraf verwacht had. Het ging vandaag tegen SDOUC bijna mis en het leek er op dat de spelers uit Ulft er met de 3 punten vandoor gingen.

Het begin van de wedstrijd was goed, Terborg/Silvolde legde een paar mooie aanvallen op de mat en het zorgde dan ook voor een verdiende 1-0. Echter maakte SDOUC niet kort na de 1-0 de 1-1, dit was totaal niet onverdiend. Nog voor rust hadden beide teams kansen op de 2-1 (of 1-2), maar voor rust vielen er geen doelpunten meer. Wel kreeg Terborg/Silvolde de beste kansen.

Doelpuntenmaker 1e helft: Sem

Pas in de tweede helft ging het spektakelstuk echt beginnen. Terborg/Silvolde kwam goed uit de kleedkamer en speelde vooral op de helft van de tegenstander. Dit resulteerde in een aantal grote kansen die helaas niet werden benut. Het was SDOUC die uit een counter op een 1-2 voorsprong kwam.

Hier liet Terborg/Silvolde het niet bij zitten en met goede moed deden we er alles aan om de 2-2 te maken. Dit lukte in de 9e minuut na rust, door een doelpunt van Daan.Ook na het doelpunt bleef Terborg/Silvolde proberen de goal te zoeken. Dit keer lukte dat niet, terwijl SDOUC wel wist te scoren, 2-3!!

Op het moment dat SDOUC de 2-3 maakte dachten we langs de kant: nu is het over. Gelukkig dachten de spelers op het veld daar heel anders over. Met opgeheven hoofd ging het team VOL voor de gelijkmaker, waardoor we een aantal corners kregen. Veel van die corners waren al gevaarlijk in de 1e helft. En het was ook nu onze Captain Viggo die voor gevaar zorgde en de 3-3 binnen kopte!!

Geweldig, een punt zou mooi zijn. Echter….. ook nu dachten de spelers op het veld: wij willen WINNEN!! 4 minuten voor tijd weet Ayberk de bal perfect neer te leggen voor onze spits, hij neemt de bal nog een paar meter mee en dan…. JAAA!! DOELPUNT, 4-3!!!

Doelpuntenmakers 2e helft: Daan - Viggo - Per

Wat een ontknoping, wat een strijd en wat een passie. Na 2 keer op achterstand te zijn gekomen heeft Terborg/Silvolde karakter getoond en de 3 punten in Terborg weten te houden. Na de wedstrijden hebben we met het hele team taart gegeten, we hadden meerdere dingen te vieren, daar hoort natuurlijk taart bij! Goed gedaan mannen! Volgende week spelen we in Silvolde tegen KSV/Erix JO13-1G. We trappen af om 11:15 uur. Tot dan!