b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20182019_pupillen_jo13-1_IMG_1256.JPG

De JO13-1 van Terborg/Silvolde speelde vandaag de wedstrijd tegen vv Dieren. Na de goede overwinning van vorige week tegen Zeddam/Sint Joris is het belangrijk dat de groep scherp blijft voor het treffen met Dieren.

Een lastige opgave voor ons als begeleiding. Hoe hou je de groep scherp na alle complimenten van de vorige weken? Bijkomend probleem: Dieren staat onder de degradatiestreep en dat weten de spelers maar al te goed. Donderdag op de training spraken we er al over. We moeten absoluut niet onderschatten!!!

Om 08:45 uur vertrokken we vanaf vv Terborg en het begon met pech. De auto van onze leider Arthur begaf het vlak na vertrek. Gelukkig hebben we flexibele begeleiding en kon dit snel opgelost worden. Arthur spreekt al maanden over het kopen van een nieuwe auto dus we vermoedden dan ook dat er opzet in het spel is!

Goed.... toen moest er nog gevoetbald worden.

Om 10:00 uur was de aftrap. Vanaf minuut 1 was het duidelijke dat Terborg/Silvolde absoluut niet scherp was. De verdediging was onrustig en ook de aanvallers hadden het vizier absoluut niet op scherp! Grote kansen werden gemist en we vroegen ons af of er überhaupt nog gescoord ging worden vandaag. Gelukkig konden we wel met een 0-1 stand de kleedkamer in. Per scoort uit een corner (met links!) de 0-1 uit de kluts.

Ook de tweede helft was eigenlijk (eerlijk is eerlijk) niet om aan te zien. We kregen veel kansen op de 0-2 maar zoals eerder benoemd stond het vizier niet op scherp. Was het pech of.... zeg het maar.

Slechte wedstrijden moet je ook winnen, dat hebben we vandaag gedaan.
Volgende week gaan we er weer voor!!
We spelen dan in Silvolde tegen Vorden, aftrap 11:15 uur. Tot dan!