b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20182019_pupillen_jo13-1_IMG_1256.JPG

Vandaag mochten we met een heerlijk zonnetje op het eerste veld van vv Terborg aantreden tegen DZC’68. Na de overwinning van vorige week hopen we dat we het goede spel door kunnen zetten. Vorige week wonnen we van Gendringen, echter is dit geen garantie voor een goede wedstrijd tegen DZC.

In de eerste helft begonnen we erg slap. DZC kwam zelfs op een 0-1 voorsprong. Wat ons betreft verdiend! Gelukkig konden we een aantal minuten later al wat terug doen. We kwamen al snel op 1-1 en zelfs op een 2-1 voorsprong. Het spel bleef matig maar er waren genoeg kansen. Waar we vorige week dodelijk waren in de afronding was dat deze week niet het geval. Te veel kansen werden gemist. Wel scoorden we voor rust nog 3-1 en de 4-1.

Na rust was het veldspel een stuk beter. Doordat DZC compact verdedigde kregen we niet veel kansen. Een aantal mooie aanvallen werden wel goed afgerond.

Eindelijk zagen we weer de driehoekjes die we tegen Gendringen ook vaak hadden gezien. Een prima tweede helft tegen een matige tegenstander. Helaas wisten we ons vandaag moeiteloos aan te passen aan het niveau van de tegenstander. De einduitslag was uiteindelijk 7-2. Zoals gezegd was de tweede helft een stuk beter.

De doelpunten werden (volgens mij...?) gescoord door:
Sem (2x), Tim, (2x) Per, Dirk & Maik.

Volgende week spelen we uit tegen Zeddam/Sint Joris. In de beker hebben we al tegen ze gespeeld, toen was de uitslag 1-1. Het belooft dus een mooie wedstrijd te worden! Tot dan.