b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20182019_pupillen_jo13-1_IMG_1256.JPG

Terborg/Silvolde JO13-1 speelde vandaag een lastige thuiswedstrijd tegen Eerbeekse Boys. Een tegenstander die net als ons de eerste 2 wedstrijden winnend heeft afgesloten. Toch had de JO13-1 minder moeite met de tegenstander dan vooraf gedacht, ook werden we vandaag gesteund door onze mascotte (zie foto).

In de eerste helft speelde Terborg/Silvolde erg fel waardoor we na 25 minuten spelen al een 3-0 voorsprong op het scorebord hadden staan. Wel was het nog iets te slordig aan de bal maar als je bij rust met 3-1 voor staat mag je als trainer natuurlijk niet klagen.

Doelpuntenmakers in de 1e helft:
Kaan 2x
Dirk

In de 2e helft begon de machine echt op volle toeren te draaien. De ene naar de andere mooie aanval werd op de mat gelegd. Met vooral uitblinkers Maik, Dirk en Yada was het genieten van het goede voetbal.Het gehele team liet zien dat het grote stappen aan het maken is. Met als resultaat in de tweede helft nog 2 goede goals.

Scoreverloop 2e helft:
Per 2x

Volgende week mogen we spelen tegen mede koploper Basteom, We gaan er vol vertrouwen naar toe. Tot dan!!