b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20182019_junioren_JO131_jo131daisy.jpg

Terborg/Silvolde JO13-1 is goed van start gegaan in de competitie. Na wisselende resultaten in de voorbereiding en de beker was het vandaag tijd om de competitie in te gaan. We begonnen met een uitwedstrijd bij VVO (Rozendaal). Er moest al om 09:00 uur afgetrapt worden en dat was voor een aantal spelers (en begeleiding)erg vroeg, vooral na een brugklaskamp.
Na een wat onrustige voorbereiding van de wedstrijd (iets later vertrokken, korte warming up, blessure bij onze keeper Milan) begonnen we toch scherp aan de wedstrijd. Ook was het jammer dat Dirk afwezig was, hij was ziek. Zijn power konden we vandaag goed gebruiken!

Zoals gezegd begonnen we goed aan de wedstrijd. De eerste kansen waren voor Terborg/Silvolde en dit resulteerde in de eerste helft voor 3 doelpunten uit 3 kansen. Waar we in de beker moeite hadden met scoren leek het er vandaag op dat we effectief waren geworden in het afmaken. Mooie goals werden gescoord door Noud, Per en Mohammed. De Ruststand was 0-3.

Na rust begon VVO flink door te drukken, de vermoeidheid sloeg ontzettend toe en we kwamen nauwelijks nog tot kansen.
Toch bleef het team hard werken om te tegengoals te voorkomen, we mogen ook wel stellen dat onze vervangende keeper Sem (normaal veldspeler) het ontzettend goed heeft gedaan. Uiteindelijk gaven we 1 goal weg en hebben we (zelfs na 39 minuten spelen in de 2e helft!) het ontzettend goed gedaan. Samen hard werken om de punten mee naar huis te nemen! Een mooie 1-3 overwinning.

Complimenten aan het hele team, volgende week spelen we in Terborg tegen DCS. Om 11:15 uur trappen we af. Tot dan!