Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

b_300_0_16777215_00_images_stories__images_498x332_headlines_teams_terborgsilvolde_geelzwartwitelftaljo11-4.jpg


Vandaag moesten we DZC trotseren, en uit ervaring weten we DZC is heftig....
 
Ditmaal in het oranje trekken de jongens van de Jo11-4 ten strijde, vastberaden om iig onder de 10 te blijven.

Extra spelers Stan en Gijs staan in de achterhoede, Dirk, Raoul en Davey op het middenveld en Anthony en Tristan in de spits. Onze Daan heeft de taak het doel zo schoon mogelijk te houden.

Om 9.45 klinkt het fluitsignaal op de Munsterman en we zijn los! 

Daar waar DZC dacht hier een makkelijke ochtend te hebben toonden onze jongens zich van gewapend beton, wat een tegenstand boden ze! En voor het eerst dit seizoen waren de beste kansen voor ons! 

DZC schrok van onze snelle Anthony die als een raket tussen ze heen en weer schoot! Stan en Gijs lieten zien waar ze voor gekomen waren, de verdediging hoog houden, rust bewaren en opbouwen. Davey beet zich vast in zijn te dekken man, Raoul zocht zijn vrije plekken zodat hij de bal via Dirk naar snelle Anthony kon passen, zodat deze hem voor kon zetten naar onze technisch sterke Tristan. De bloedruk van de Trainers Jip en Jurre steeg naar hoge waarden, ditmaal ten positieve, de leidster ging vast de ranja regelen en BAMM!! 1-0 voor onze mannen! Eindelijk wist Tristan Janssen het doel te vinden, mazzel goal of niet, dit gaf vertrouwen! Met nog ruim 20 min op de klok voor de eerste helft zette DZC flink druk,want deze baalden vreselijk natuurlijk. Het ging niet zoals ze dachten. Een flinke overtreding gaf ons recht op een vrije trap. Helaas kwam daar niets uit. Daan stond zijn mannetje onder de lat en wist op miraculeuze wijze zijn goal schoon te houden tot 1 min voor rust. Maar met 1-1 de rust in was ons nog nooit gebeurd en ondanks dat de jongens de koppies lieten zakken waren trainers en leidster al onwijs trots!

In de tweede helft was het DZC met de betere papieren, maar ook Dirk en Berkay waren niet van plan het zomaar weg te geven! Maar helaas was het DZC die de beste kaarten had. Er werd afgefloten met een 1-6 voor DZC. De bal ging op de stip voor de penalty's. En waar Daan zijn goal op 1 na schoon hield, scoorden onze mannen bijna allemaal met verwoestende schoten. Wedstrijd verloren maar de penalty's waren voor ons!

DZC vierde een feestje omdat ze alles gewonnen hadden tot en met vandaag. Van harte gefeliciteerd!

Maar bij ons overheerste een gevoel van trots, we stonden lang voor, boden goed tegenstand, en de penalty's waren voor ons! En verliezen met 1-6 van DZC is echt zo slecht nog niet!


Stan en Gijs, bedankt voor jullie hulp!
Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction