20180428 Silvolde JO11-4G - Sp Neede JO11-5 (10 van 12)

Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen Neede JO11-5 op het programma, gezien de ranglijst een wedstrijd met mogelijkheden. Iedereen is ruim op tijd aanwezig en vol energie. We kleden ons snel om en tijdens de voorbespreking worden de verwachtingen duidelijk gemaakt. Vroeg storen, verdediging scherp, samen aanvallen en verdedigen en het belangrijkste……   200% inzet.

Na een goede warming-up beginnen we aan de wedstrijd en we zitten er meteen goed in. (misschien mede door de beloofde beloning bij winst). Het spel golft op en neer  en er wordt goed gespeeld. Na 10 minuten stuurt Daan D. met een mooie pass Stijn weg, Stijn gaat goed door en scoort de 1-0. Direct na de aftrap verovert Daan G. de bal, stuurt opnieuw Stijn weg en die scoort ook de 2-0. Nu zijn we los, er wordt goed overgespeeld en via Rik en Demi wordt opnieuw Stijn in scoringspositie gebracht, 3-0 en een echte hattrick. Net voor de rust weet Kay ook het net nog te vinden en gaan we rusten met een 4-0 voorsprong, wat een luxe…… Rik herinnert subtiel de trainer nog even aan de beloofde beloning, maar eerst ranja en bijkomen, want al dat aanvallen kost veel energie.

De 2de helft gaan we er direct weer vol op en met Daan G. als spits is het binnen de minuut al raak  5-0. Neede geeft zich echter nog niet gewonnen en komt er een paar keer gevaarlijk uit. Maar Maud, Kay, Daan D. en onze keeper Senn houden achterin de boel potdicht. Met een goede lange uittrap weet Senn de bal bij  Demi te krijgen en via Djoeke en Rik wordt Daan G. opnieuw in stelling gebracht, bamm 6-0. We blijven lekker voetballen. Maud dribbelt op en via Djoeke wordt Demi vrij voor de keeper gezet en tekent voor de 7-0.

Al die aanvalsdriften beginnen nu hun tol te eisen en hierdoor weet de spits van Neede er toch tussendoor te glippen en de 7-1 binnen te schieten. Na wat omzettingen op het veld persen we er nog een slotoffensief uit. Daan G. denkt “Wat Stijn kan, kan ik ook“, en scoort ook een  hattrick. Demi, Stijn en Daan bepalen de eindstand uiteindelijk op 11-1. Snel douchen en de beloning incasseren ……………. Lekker patat eten met zijn allen.

De jongens en meiden hebben vandaag verschrikkelijk hard gewerkt en goed gespeeld, een echte teamprestatie. Op naar volgende week………………. Weer 3 punten ???

Klik voor meer foto's

Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina

Klik hier voor meer foto's