We mochten al vroeg richting ‘s-Heerenberg voor de competitiewedstrijd tegen Fc Bergh. De jongens en meiden hadden de slaap uit en er werd vol vertrouwen afgetrapt om 8:30.

We begonnen redelijk aan de wedstrijd, er werd prima samengespeeld, maar achterin stond het nog niet goed. Het gevolg was een goal van Sven na een mooi een-tweetje met Onne. Echter werd het niet dekken van de tegenstander aan de andere kant ook afgestraft. We zakten steeds verder weg en er werd nog maar nauwelijks goed gespeeld en nadat we de bal niet wegkregen belandde de bal via de voet van keeper Jorn weer in het doel. Zo gingen we met een 2-1 achterstand de rust in.

Coaches Wendy en ik waren het erover eens dat de inzet en felheid in de eerste helft niet goed genoeg was en na een peptalk zagen we een heel ander Terborg/Silvolde in de tweede helft. Er werd gevochten voor elke bal, iedereen hielp met verdedigen en er werd fantastisch combinatievoetbal en na heel wat gemiste kansen scoorde we de verdiende 2-2. Het spel werd alleen maar beter en toen Bergh besloot met zijn allen naar voren te gaan profiteerden wij van de ruimte en scoorde Dieke en Sven de 2-3 en 2-4.

Na een matige eerste helft hebben we ons goed herpakt en verdiend gewonnen. Volgende week sluiten we de competitie af tegen Etten. Het zal een lastige wedstrijd worden aangezien Etten alle wedstrijden ruim gewonnen heeft. We spelen dan om 9:45 in Terborg. Tot dan!