b_300_0_16777215_00_images_stories__images_teamfotos_jo11-3_19-20-JO11-3.JPG

Voor de Jo11-3 was het deze week tijd voor de wedstrijd tegen de hekkensluiter SJO ZZC. Na de goede wedstrijd van vorige week moesten we deze lijn doorzetten en ons niet laten verrassen.

Het was aardig koud en dus was iedereen goed warm aangekleed, het was te hopen dat we nog wat warmer werden van het voetbal. We begonnen goed en al snel was duidelijk dat er een behoorlijk niveauverschil was tussen beide ploegen. De tegenstanders uit Zelhem waren nog een stuk jonger en fysiek, maar ook voetballend waren wij een stuk sterker. We kregen meteen veel kansen en bijna alle duels werden gewonnen. Na een mooie aanval scoorde Noah de 0-1 en vervolgens scoorde ook Levi. Jonie was erg actief op het middenveld en dit beloonde hij met 2 goals en zo gingen we met 0-4 de time-out in.

Het was deze wedstrijd vooral belangrijk altijd samen te blijven spelen en ook anderen de kans te geven om te scoren en dit werd erg goed uitgevoerd. Het voetbal was niet altijd even goed, maar er werd de hele wedstrijd door goed samengespeeld. Na de time-out bleven wij sterker en Ali scoorde 2 keer. Enes scoorde ook nog een goal en zo was de ruststand 0-7.

De tweede helft was het doel dat Tristan na een lange tijd ook weer een keer zou scoren en dus mocht hij de diepe spits zijn in de tweede helft. Na goals van Ali en Jonie die beiden hun derde goal scoorden was het zover. Tristan scoorde met een geplaatste bal in de hoek de 0-10. Na de time-out zat Tristan nog beter in de wedstrijd en scoorde hij ook zijn tweede goal. Toen vond Enes het tijd voor een hoogstandje en met een lob vanaf een meter of twintig verraste hij de goed keepende doelman van SJO ZZC. Tahsin beloonde zijn goede wedstrijd ook met een goal en Enes bepaalde met nog 2 goals de eindstand op 0-15.

We mochten de goals vrij makkelijk scoren omdat er bij onze tegenstander weinig spelers achterin stonden. Hun doel was om ondanks de vele tegengoals toch nog een goaltje te scoren en dus stonden ze met veel spelers voorin. Ze hadden ook de nodige kansen, maar door goede reddingen van Hidde en last-minute ingrepen van de verdedigers hielden we voor het eerst dit seizoen de 0.

Volgende week spelen we thuis tegen SJO Rijnland/Gelders Eiland dat op de vierde plaats staat, dit zal een spannende wedstrijd worden. We gaan proberen met goed samenspel ook deze tegenstander te verslaan. Het is nog erg spannend in de competitie, want we kunnen nog kampioen worden aangezien koploper SDOUC nog een lastig programma heeft, maar we zouden ook nog 5de kunnen eindigen. Belangrijk dus om ook de laatste wedstrijden te winnen. Kom onze jongens volgende week aanmoedigen om 9:45 in Silvolde! Tot dan!