Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

b_300_0_16777215_00_images_stories__images_teamfotos_e3_20172018_JO11-3.jpg

Het regent afmeldingen deze week, niet alleen voor de training maar ook voor de wedstrijd tegen FC-Winterswijk vandaag. JO11-03 is nog niet over de griepgolf heen en dat is jammer bij zo'n eerste wedstrijd. Wij wensen iedereen natuurlijk beterschap.  

De aanvulling komt vanuit JO11-04 en met Demi en Daan krijgen we het veld in Winterswijk in ieder geval gevuld. Bedankt dat jullie zo vroeg op wilden staan. Ondanks dat missen we cruciale spelers in de voorhoede, de verdediging en niet onbelangrijk onze keeper(s). Dit zorgt natuurlijk direct voor een dilemma, wie gaat er vandaag tussen de palen staan. Thimo en Dogac spreken af om ieder een helft te keepen, niet hun specialiteit, maar nood breekt wet. 

Na de warming-up op het kunstgrasveld starten we om half 9 de wedstrijd met twee "afgestudeerde" scheidsrechters die ieder een helft zullen fluiten. Ze staan nog onder toezicht maar zien er alleszins professioneel uit. De eerste minuten houdt Silvolde de druk erop, ze staan op de juiste helft om te scoren. Helaas blijft de afronding uit. Een sprint van een speler van Winterswijk richting het Zillewolds doel heeft wel het gewenst effect en het staat 1-0.  

Daarna gaan we weer naar voren om het doel van Winterswijk op te zoeken, Dogac komt wel goed voor de goal maar mist. Net als Dogac proberen Fleurien en Daan ook om door de verdediging te komen maar het wil niet lukken. Er volgt een uitbraak van Winterswijk Tess, Jet en Demi kunnen het nauwelijks bijbenen. Niet verwonderlijk omdat ze op het middelveld ook al de nodige inspanning hebben geleverd. Het wordt dan ook 2-0. Er is weinig aan te houden voor iemand die niet wekelijks in het doel staat. Na wat aanwijzingen komt Thimo tijdens een volgende counter mooi uit het doel en dit werpt zijn vruchten af. De corner van Winterswijk kunnen ze ook uit het doel houden maar JO11-03 kan niet voorkomen dat er voor de rust nog enkele ballen in het net gaan. Met 6-0 moeten we de kleedkamer in. Dat is op zijn zachtst gezegd een lastige stand om de boel nog gemotiveerd te krijgen. 

Dogac, die zich de benen uit het lijf heeft gelopen mag de 2e helft wat rust en in het doel staan. 

Na een bak koffie in het mooie complex van Winterswijk en een vrij lange pauze gaan we weer het veld op. Winterswijk heeft de "Winning mood" vast gehouden, zo blijkt, want de 7, 8 en 9-0 komen in de eerste minuten voorbij. Niets ten nadele van ons team want ze blijven proberen. Dogac heeft het zwaar maar maakt absoluut een paar prachtige reddingen bij momenten waar de rest van het Silvolde-team nog over de middellijn moet komen. De eindstand; laten we zeggen dat het niet bij 9-0 is gebleven en volgens Thimo had de uitslag een sterke relatie met ons kleedkamer nummer, nl. 13. 

Fijn weekend en tot volgende week. 

Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction