04112017 (14 van 25)

De Sprinkhanen uit Didam zijn wat laat van huis gesprongen voor de wedstrijd tegen in Silvolde tegen JO11-3. Maar wellicht zijn ze daardoor wel genoeg opgewarmd. Bij Silvolde zijn we ook niet allemaal even op tijd vanmorgen maar uiteindelijk gaat het bij de warming up er weer gedisciplineerd aan toe.  Ik heb vandaag mijn boekje niet bij me om notities te maken want door een andere afspraak kan ik alleen maar de eerste helft zien. Heb dan ook besloten om mij helemaal te richtten op de aanmoediging. Gelukkig hebben we de moeder van Dogac, Nelja, bereid gevonden om notities te maken. Bij deze bedankt.

De jongens begonnen al snel met een goede aanval. Blijkbaar zien ze het belang van de winst om zo door te stoten naar de 1e plek. Er volgen veel pogingen op doel. Nadat Silvolde een tijdje aan de kant van de Sprinkhanen heeft gespeeld volgt het eerste doelpunt om 9.40 door Anil. Nog geen 2 minuten later volgt de tweede, wederom door Anil een knal in het doel: 2-0 voor Silvolde. De acties volgen elkaar op maar het doel wordt gemist. Daar komt weer een goeie aanval door Anil en Sil. Corner wordt genomen door Sil. Richting het einde van de 1e helft volgt dan toch het antwoord van de Sprinkhanen 2-1. Jammer jongens.

Goede start van de tweede helft en gelijk een doelpunt door Sil. Het vierde punt door wordt gemaakt door Lucas. Goed zo jongens. 4-1. De Sprinkhanen schieten hun tweede doelpunt erin om 10.18. en na het nemen van een corner scoren de Sprinkhanen nogmaals 4-3. Ze komen weer gevaarlijk dichtbij. 10.25 krijgt Silvolde een penalty die wordt genomen door Anil en ja hoor, daar is ie, de 5-3! Na vele pogingen komt het zesde doelpunt gemaakt door Sil. 3 minuten later scoort Anil onze zevende goal.

04112017 (24 van 25)

De Sprinkhanen zetten alles op alles en zijn flink aan het aanvallen. Ze ondernemen heel wat pogingen om te scoren maar het lukt Silvolde om de bal terug te pakken.
    Wedstrijd afgelopen om 10.37 met 7-3 voor Silvolde. Goed gedaan jongens!!

Klik voor meer foto’s

Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina

Klik hier voor meer foto's