Team JO11-2
b_330_0_16777215_00_images_stories__images_teamfotos_jo11-2_JO11-2_Teamfoto.jpg
De complete selectie was topfit en messcherp op de trainingen van de week.

De staf was vandaag gesplitst Chareld moest met zijn meiden van de mo15-1 naar Eerbeek toe, ja dat krijg je als je 1e klasse speelt. Dan kom je aan het rijden. Maar geloof mij die meiden hebben vandaag wederom laten zien waarom ze in de 1e klasse spelen 2-0 winst!

De andere helft van de leiding had de confetti nog achter de oren de serpentines nog in de haren en het schuim nog achter de ogen staan van de pronkzitting. Maar dat mag de pret niet drukken. Chareld bedankt voor het opbouwen. Dat kwartiertje langer in bed was toch wel ff fijn.

De warming up begon lekker fel en strak ook blijft het een feest om af te ronden op Gijs. Maar ja wat is die jongen lastig te passeren. Om precies 9:45 floot scheidsrechter Wout af om te beginnen. V.V.G.'25 wilde meteen drukzetten op ons maar onze snelle voorhoede was VVG te slim af. Het spel ging aardig op en neer al waren win de bovenliggende partij we vergeten onszelf nogal eens te belonen. Fenn en Ryan kregen een paar goede kansen door mooi samen spel van uit het middenveld. Ook onze middenvelders Floortje, Liam, Hidde en Luite kregen een paar mogelijkheden maar scoren zat er toen nog niet in.

Siem en Kay later aangevuld met Liam hielden achterin de boel aardig op orde. Af en toe ontstonden er situaties dat V.V.G.'25 met 4 aanvallers tegen over 2 verdedigers stond en dan toch wonnen wij de duels. In de 1e korte minuut rust hebben we dit even besproken dat we onze middenvelders beter moesten laten aansluiten. We wisselde lekker door Stijn kwam dr in en Finn kwam dr bij. Stijn had een paar keer goed overzicht met een mooie pass op Hidde alleen wilde de bal er nog niet in. Floortje stond weer eens haar mannetje op het middenveld en zakte ook prima in bij een tegenaanval. Tot de ranja kwamen beide teams niet tot scoren. In de rust werden de sultana’s, druiven en mandarijnen lekker opgegeten en een glaasje ranja spoelde de boel lekker weg. In de rust hebben we met z’n alle afgesproken dat we moesten proberen om snel 1-2-3 doelpunten te maken dan worden we rustiger aan de bal en voetballen we een stuk makkelijker. En ja hoor kort na de aftrap maakte Luite (ik kan niet met links schieten) een doelpunt met......... links natuurlijk. Dat was fijn. V.V.G. '25 maakte toch nog met een schot 1-1. Maar je proefde aan onze kids “hé maar dat gaat niet gebeuren”. Finn had ik eens op rechtshalf gezet en dat liep echt wel goed zo voor de 2e keer. Hij gaf een goede bal op Fenn die lekker met gevoel naar Rian speelde en BAM 2-1!! Lekker gespeeld jongens en goed gelopen.

V.V.G.'25 begonnen wat meer te drukken maar Liam en Hidde beide op links kleunde dr weer lekker in. Aangevuld met Floortje Ryan en Luite liep het op het middenveld al weer een stuk beter dan voor rust. Mooie acties hebben we gezien, kaatsen met de verdediger doorlopen en diep de bal in de loop mee krijgen. Mooie driehoekjes kwamen dr weer voorbij. Toch leuk om te zien dat zo langzaam aan het besef komt van waar we op de training aan werken.

Silvolde-Terborg bleef rustig en beheerst al werd er achterin hier en daar nog een flinke schouderduw uitgedeeld en dat mag ook zolang het maar eerlijk en netjes is. Wederom mooi combinatie werk met Floortje, Finn en Fenn zorgde ervoor dat door goed positie te kiezen van Finn en Fenn, Fenn beheerst en goed kon afronden.

De wedstrijd bleef tot in de laatste seconde heerlijk om naar te kijken en we bleven strijden. Gijs stond, ondanks dat hij ook laat naar bed was gegaan prima opletten en had weer prachtige katachtige reddingen. Heel goed gespeeld allemaal! 2 wedstrijden 6 punten! Nu even 2 weken geen wedstrijden. Dan gaan we inhalen tegen onze broeders van de 11-3. En wacht daarna SDOUC. Maar eerst nog even een paar keer lekker trainen!

Fijn weekend
2 trotse trainers !!