Team JO11-2

b_350_0_16777215_00_images_stories__images_teamfotos_2018-2019_jo11-2_JO11-2.jpg

We zijn in Dinxperlo met onze jongens te gast bij het groen wit van SV Dinxperlo. Dat is dus de 2e club aan de Europastraat, jaaaaa, het ligt eraan van welke kant je komt. Maar volgens mij heb ik het nog niet anders meegemaakt dan dat er wel wat mensen de verkeerde parkeerplaats oprijden. Maar goed dat de clubs besloten hebben samen te gaan. Als de jongens het tenue aan hebben kan Stan beginnen aan zijn goed voorbereide speech. Hij krijgt ze ook daadwerkelijk 5 minuten stil. Goed gedaan.

We gaan richting het veld, ondanks dat het gras er wat bevroren uit ziet belooft het een zonnige dag te worden. Uitstekend voor een potje voetbal. Dinxperlo is al begonnen aan de Warming up en maakt een gedisciplineerde indruk. Dinxperlo ligt dan ook kort bij de grens. Maar eens kijken wat ervan over blijft tijdens de wedstrijd.

De start maakt weinig indruk op mij…heb niet het idee dat ze de slaap uit hebben. Dinxperlo profiteert en door een fout aan onze kant maken ze de 1-0. en dan volgt de 2-0. HALLO jongens we zijn begonnen. Eindelijk gaan ze richting het doel van Dinxperlo, de eerste bal gaat hoog over. Maar een tweede poging van Dogac komt al duidelijk dichter in de buurt hij schiet op de paal. Dit geeft de burger moed. Het volgende schot van Nathan moet van te ver komen en is een makkelijke prooi voor de keeper. Ook een vrije trap genomen door Nathan wordt gestopt. We slepen er nog wel een corner uit. Dinxperlo zoekt onze keeper Senn op maar die weet een schot te stoppen en Daan G. werkt deze vakkundig weg. Eindelijk maken Dogac en Nathan een goede combinatie en staan we op 2-1.

Tibe is ook bij de wedstrijd maar staat nog niet in het zwart – wit. Hij voelde zich niet top fit en wist nog niet zeker of hij ging spelen. Kan ook zijn dat hij er alleen was om mij te attenderen op de verkeerde spelling van zijn naam. Dus niet Tiebe maar Tibe. Sorry. We gaan de rust in met 3-1, wel even wennen na de overwinning van vorige week, Tibe kleedt zich gelukkig om tijdens de rust om te kijken of er nog wat te redden valt. De 2e helft staat Daan D. op goal. Geluk heeft hij er niet mee want hij moet de 4-1 incasseren. Onze verdediging is niet op orde en we geven Dinxperlo de kans om te scoren. Zo wordt het 5-1 en 6-1. Tibe probeert er wat van te maken en gaat richting de voorhoede maar alleen redt hij het niet. Ook de corners worden niet benut om te scoren. Dinxperlo maakt dan ook nog eens de 7-1. De 8-1 weet Daan D. te voorkomen gelukkig maar dit is wel een domper op zo’n zonnige dag.

We hebben nu even de tijd om ons spel op orde te brengen want de eerstvolgende wedstrijd is over 3 weken thuis tegen Varsseveld. Dan wel Hopperdepop Gas d’r op. Alvast een fijne Carnaval.