Team JO11-2

b_300 thumb_0_16777215_00_images_stories__images_498x332_headlines_teams_jo11-02.jpg
Het is echt vroeg, Stan had voorgesteld 7:30 dit kon nog opgerekt worden tot 7:40 maar iedereen was graag iets langer blijven liggen krijg ik de indruk. Maar we staan er, op de parkeerplaats bij de Munsterman. De rit is maar kort want de tegenstander is V.V.G.'25 uit Gaanderen. We zijn bijna compleet we missen alleen Nathan die ligt nog wel in bed maar dan ziek, beterschap.

Na een warming up welke zeker nodig is bij deze temperatuur beginnen we de wedstrijd. Het is allemaal nog wat stijfjes maar Daan. D. gaat op verkenning richting het doel. Helaas is de rest nog niet zover en sjoksen ze er wat achteraan. Nou ja, de richting is goed zullen we maar zeggen. Ook Lucas gaat richting de doelman maar we zijn nog niet zover om een doelpunt te maken.

Als Gaanderen richting onze helft wil gaan steekt Daan G. daar een stokje met behulp van een bijna subtiele duw. Die komt in ieder geval niet meer verder. Dan is het de beurt aan Levi, de keeper van Gaanderen komt goed uit het doel en het blijft 0-0. Dan is het Gaanderen dat wat meer initiatief neemt de dames voorin zijn gevaarlijk goed en staan hun mannetje tegen onze jongens.  Er volgt een 1e corner, deze passeert het Zillewoldse doel. Lucas laat zich niet intimideren en probeert het weer eens, jammer deze gaat naast. Na een kleine overtreding volgt de vrije trap van Gaanderen. We zitten alweer bijna aan de 15 minuten, Daan trapt de bal nog een keer in het zijnet en dan zijn het de coaches die even met de ploegen kunnen praten.

We starten waar we geëindigd zijn namelijk een corner bal door Gaanderen te nemen. Thijs heeft een goede eenmansactie maar vindt geen afspeelmogelijkheid. Dan is daar Lucas weer, poging 1 …..naast…..volgende, ja over de keeper: 0-1.

Dan volgt bij mij een stuk blanco papier en de 0-2, eveneens door Lucas. Nu zijn we op de goede weg. Hopelijk is dit de motivatie waar de jongens op zaten te wachten. VVG heeft een mooie uitbraak en Silvolde moet de zeilen bij zetten om een goal te voorkomen. Daarna stelt Lucas een veilige ruststand op het score bord, de 0-3 is daar. In de 2e helft staat Thijs voorin en dat is een gouden greep want bij het begin van de 2e helft scoort hij al, Guus is blij, 0-4.

Ook Senn is in het veld gezet, Levi staat op doel.  Senn heeft een goed actie naar voren alleen door te laat afspelen kunnen we nog geen doelpunt noteren. Toch hangen de koppen bij Gaanderen nog niet en voorkomt Levi het eerste punt. Dogac zit ook voorin en onderneemt enkele goede pogingen om de 5 te halen. Dan volgt de time out. Bij de hervatting heeft VVG nog steeds de kracht om vooruit te spelen de daarop volgende ballen gaan naast en een bal tegen de paal. Dogac zoekt nog steeds naar dat ene punt maar zijn bal belandt in de handen van de keeper. Je voelt dat er nog wat gaat gebeuren en het gebeurt ook, helaas voor ons aan de andere kant. Door een ongelukkige samenloop tussen Levi en Thimo schopt Thimo de bal terug het midden voor de voet van een VVG’er. Het is 1-4. We kunnen met deze stand wat hebben dus nog niets aan de hand. Ruben en Rick proberen het in de combinatie maar het schot richting de keeper is te zacht en wordt makkelijk afgevangen. Even daarna volgt wel een mooi schot van Rick, via de binnenkant paal vliegt de bal weer het doel uit. Bij de spelers lijkt twijfel of dit nu wel of niet een goal was maar aan de kant zijn wij het eens dat de beslissing goed is. Thijs weet hierna alsnog de 5 op het bord te zetten. Ook Gaanderen heeft in de slotfase nog een antwoord en bepaalt de eindstand. 2-5. Een goed resultaat voor JO11-2. Volgende week is er geen wedstrijd maar 10 november moeten we weer aan de bak. Dan nemen we het op tegen Terborg. Nog een fijn weekend.