20181117 Silvolde JO11-1 -Dinxperlo JO11-2-0845

Voor dit weekend kwam het laag geklasseerde Dinxperlo op bezoek. Met Utku en Brinn in de lappenmand bleven er nog negen spelers over. Om mee te blijven doen voor een topplek in deze klasse was winst tegen deze ploeg noodzakelijk. Dit hadden de jongens van Silvolde goed begrepen. Met goed samenspel werd Dinxperlo teruggedrongen en dienden de eerste kansen zich al snel aan. Het was te danken aan fantastisch goed keeperswerk van de Dinxperlo doelman dat het eerste doelpunt nog enige tijd op zich liet wachten. Uiteindelijk was het Efe die voor het rustsignaal twee keer het net wist te vinden. 2-0 was dan ook de ruststand.

Aan het begin van de tweede helft werd de wedstrijd al snel definitief beslist. Na een aantal mooie aanvallen was het tot drie keer toe Jaimy die het juiste neusje voor de goal had, op de goede plek stond en zo in 'no-time' de stand van 2-0 naar 5-0 tilde. Silvolde bleef als team voetballen en het speelde behoorlijk goed samen. Achterin hadden Jonas en Kay en later Wout alles onder controle.

Zij zorgden ervoor dat doelman Mike een rustige ochtend had. Thijn was aan de rechterkant weer ouderwets op dreef. Sil liet maar weer eens zien dat hij over een geweldig schot beschikt en schoot van ruime afstand keihard de 6-0 binnen. Daarna was het de beurt aan Willem. Met twee doelpunten maakte hij er 8-0 van. Het slotakkoord was uiteindelijk voor Efe. Met zijn derde doelpunt bepaalde hij de eindstand op 9-0.

20181117 Silvolde JO11-1 -Dinxperlo JO11-2-0838

Een compliment voor Dinxperlo was  ook wel op zijn plaats. Met een piepjonge ploeg en een geweldige doelman hadden zij zich kranig en zeer sportief geweerd. Volgende week wacht ons  een andere klus. Dan gaan we op bezoek bij de medekoploper. Een spannende wedstrijd waar we nu al naar uitkijken.

Klik voor meer foto's

Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina (mocht u ongewenst op één van de foto's staan stuur dan een berichtje aan de redactie)

Klik hier voor meer foto's