b_350_0_16777215_00_images_stories__images_498x332_headlines_teams_jo11-01.jpg
Om 10:15 begon Silvolde JO11-1 aan de wedstrijd tegen het andere Ajax uit Breedenbroek. Het zou een boeiende wedstrijd worden. Waarom boeiend? Vanaf minuut één was duidelijk dat er twee ploegen tegenover elkaar stonden die probeerde met verzorgt voetbal van achteruit de aanval te zoeken. Steeds weer begonnen de beide keepers achteraan met het aanspelen van de verdedigers. Leuk om zien.

Uiteindelijk leverde dit voor Silvolde twee doelpunten op en wonnen ze zo verdiend deze leuke en sportieve wedstrijd.

Met een mooi individuele actie speelde Utku zichzelf vrij en paste op Willem. Dez schot van afstand fraai de 0-1 binnen. In de tweede helft gaf Jaimy het laatste en noodzakkelijke zetje aan de bal na een mooie aanval en voorzet van Thijn. Deze 0-2 kwam Breedenbroek niet meer te boven. Mede omdat de Silvolde verdediging, onder aanvoering van een geweldige Jonas, prima stand hielden.

Goede wedstrijd, mooie overwinning en een plek in de top drie. Op naar de volgende wedstrijd!

Klik hier voor meer foto's