Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

b_300_0_16777215_00_images_stories__images_teamfotos_e1_20172018_JO11-1.jpg

Koning winter deed vandaag z’n intrede. De Munsterman was omgetoverd tot een prachtig winters decor. De tegenstander van vandaag is Gendringen, op papier een tegenstander van gelijk kaliber. Dat belooft dus een spannende wedstrijd te worden. Helaas moeten we Lucas missen vandaag. We beginnen goed gemotiveerd en scherp aan de wedstrijd, de eerste 5 minuten zijn voor Silvolde. Hierna kantelt de wedstrijd langzaam in het voordeel van Gendringen. Over en weer zijn er wat kansen, de grootste (opgelegde) kans net voor de rust was voor Silvolde. Helaas weten we dit buitenkansje niet te benutten en gaan we derhalve met 0-0 de rust in. 

Daar waar we vorige week wel goed de kritieke fase na de rust goed door wisten te komen, kregen we nu wel meteen een tegengoal om de oren 0-1. Nu gaat het lastig worden om een goed resultaat te behalen. Gendringen voetbalt net even wat frivoler, wat makkelijker en Silvolde kan niet echt een vuist maken. Na een minuut of 10 valt zelfs de 0-2. Nu lijkt het een gelopen koers, echter denkt Mart daar heel anders over. Hij prikt even later de 1-2 binnen. Heel lang kon Silvolde er niet van genieten, uit een prachtige aanval maakt Gendringen de 1-3. Vermeldenswaardig is dat Silvolde doorgaat met hard werken en probeert de achterstand de verkleinen. De beloning voor het harde werken valt in de slotseconden van de wedstrijd. Tess weet via de keeper uit een corner de eindstand te bepalen op 2-3! Hierna fluit de prima leidende arbiter Boegman direct af. 

Zoals al eerder aangegeven, is het resultaat van ondergeschikt belang aan de leercurve van deze groep. Gedurende het seizoen heeft het gros van de spelers goede stappen voorwaarts gemaakt. De 2e klasse waar de JO11-1 in speelt, is van heel hoog niveau. Van goede tegenstanders zoals vandaag leer je als voetballer uiteindelijk meer, dan dat je alle wedstrijden met grote uitslagen wint of  verliest. Volgende week staat er nog 1 wedstrijd op het programma. We spelen dan de laatste wedstrijd van deze najaarscompetitie tegen Varsseveld. Hopelijk kunnen we deze winnen en met een goed gevoel het seizoen afsluiten. Prettig weekend allemaal!

 
Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction