b_350_0_16777215_00_images_stories__images_teamfotos_jo9-2_19-20-JO9-2_Teamfoto_juich.jpg

Het voetbalseizoen is al weer 6 wedstrijden oud en daarvan won de JO9-2G één wedstrijd. Die ene gewonnen wedstrijd was een uitwedstrijd bij VVG’25 JO9-2 en werd gespeeld op de dag dat de Silvoldse kermis begon. Dus vandaag met de kermis van Terborg alweer een dag oud, was het misschien wel weer zo’n dag dat er een overwinning in zat… want de regel geeft: kermiswedstrijden moeten gewonnen worden!

De wedstrijd is nog geen minuut oud of Kiewan soleert door de meidenploeg van AZSV heen. Hij schiet en de bal verdwijnt in de touwen, 1-0!! WOWW wat een start, om deze vliegende start nog meer schwung te geven, vinden MIka en Dieke het tijd voor een cheerleadersdansje. Milan en Sven zijn hier zo van onder de indruk, dat ze maar snel vragen of de dames er niet mee willen stoppen, want dit leidt af!

Een paar minuten later is het Sven die al koppend probeert te scoren, helaas weet de keepster van AZSV het schot te keren. Corner voor ons! Kiewan geeft een lobje op Anouk, ze draait goed weg en schiet de bal hard de touwen in, 2-0! Nog voor de time-out scoren we ook de 3-,4- & 5-0 (Mika 2x en Gijs). We denken er met zijn allen steeds makkelijker over, onderling wordt hier in het veld veel over gesproken en om gelachen, maar daar was dan toch een uitbraak van AZSV! En waar was onze verdediging?! 3 meiden sterk dribbelt AZSV op keeper Siem af en de bal verdwijnt snoeihard in de rechterhoek, geen houden aan, 5-1… zou deze kermisochtend dan toch nog een bitter einde kennen?!

Gijs vond dit geen goed idee en dribbelde vanuit de verdediging richting goal en zorgde voor de 6-1. En even later scoorde Anouk met een mooie panna de 7-1. Dit was gelijk het moment om even te gaan rusten, tijd voor limonade!

De tweede helft begon als veel van onze tweede helften… slordig en op een kluitje. We komen vijf minuten lang niet aan voetballen toe en laten niks zien van wat we op training allemaal leren. Totdat daar Dieke van afstand het maar eens probeert, de keeper duikt nog wel, maar er is geen houden aan, 8-1. Mika laat zien dat zij dit ook goed kan en dribbelt in rap tempo naar voren en schiet de 9-1 binnen. Als daarna ook nog eens de oud-ploeggenoten van de MO13-1 komen kijken, schakelt Mika nog een tandje bij en scoort het 10de, 11de, 12de & 13de doelpunt!

AZSV breekt deze ochtend nog eenmaal uit, op het moment staat Roef zijn kermisochtend nog op te starten bij de doelpaal (een steuntje in de rug kon hij schijnbaar wel gebruiken), maar tot scoren kwamen de meiden niet. Net op het juiste moment komt Roef los van de paal en samen met Dieke is hij net op tijd om de bal op wonderbaarlijke wijze uit het doel te houden. De JO9-2G had nog wel zin in een paar doelpuntjes en dankzij Anouk, Sven en Dieke komt de eindstand op 16-1! Een prachtige overwinning vandaag, die uitbundig gevierd werd! STAPELENNNN!!!

Wederom een kermisoverwinning voor de JO9-2G. Kon het maar iedere week kermis zijn, de JO9-2G draait er goed bij! Zal het komen omdat we zelf ook zo’n gezellig team zijn of krijgen we er gewoon net wat meer energie van?!

Volgende week spelen we om 8.30 uur een uitwedstrijd tegen Trias JO9-5G, we gaan dan proberen om ook een niet-kermiswedstrijd te winnen, maar of het ons ook gaat lukken?!