b_350_0_16777215_00_images_stories__images_498x332_headlines_teams_terborgsilvolde_geelzwartwitelftaljo11-2.jpg

Vandaag mochten we om 9:45 aftrappen op de Munsterman tegen Ajax B. Stijn en Tashin (met een H en niet met 2 s-en Roel) waren beide vandaag afwezig en we hadden daarom ook maar 1 wissel. De wedstrijd stond onder bezielende leiding van de zeer ervaren scheids Chareld. Klokslag 9:45 werd er afgetrapt. We begonnen lekker fel met goed voetbal naar voren toe.

Hidde E op goal Kay en Liam achterin, Floortje op haar nr 10 en links en rechts naast haar Hidde K en Luite. Voorin stonden Noah en Nathnael. Eyup was de eerste wissel. We zetten goed druk op de bal en hadden een paar goede kansen. Toch kwam Ajax op 0-1 doordat we even niet opletten. We lieten de koppies niet hangen en bleven goed voetballen. Kay en Liam bouwde lekker op van achteruit. Speelde prima links en rechts Hidde en Luite in op de zijkanten. Floortje buffelde weer lekker en kleunde dr heerlijk in.

De tegenstander had ook een paar meiden in het team maar dr was dr 1 die was net zo gedreven als Floortje. Nathnael en Noah zette goed druk voorin. Het bleef ca 8 min 1-0 en toen gingen we wisselen. Noah dr uit Eyup dr in. Eyup zette meteen goed door en maakte de 1-1. Het spel bleef op en neer gaan en wij waren de bovenliggende partij. Alleen soms was de tegenstander iets slimmer door een in bal heel snel te nemen waren wij iets te laat en stond het 1-2. Wederom bleef iedereen goed bij de les en voetbalde we gewoon sterk door. Onze dribbel koning Nathnael ging van voor, naar achter, naar links, naar rechts, naar boven en naar beneden werkelijk overal was hij te vinden.

Hij was een echte plaaggeest voor de tegenstander want daar stond onze kleine kerel alweer bij de bal. Ik denk dat Sonic the Hedgehog (Speedy Gonzales zullen de kids wel niet kennen) nog langzamer is. Maar goed Eyup kreeg de bal mooi ingespeeld en maakte met links de 2-2. Daarna was er een korte pauze en de volgende wissel. Iedere 7-8 minuten wisselde we door zodat iedereen even veel speelde. Alleen Kay had wat geluk Hidde K gaf aan hoofdpijn te hebben en eruit te willen in de laatste minuten. Daar gingen we weer hop volle bak d'r op. Tot aan de rust hadden we genoeg kansen maar we maakte dr geen 1 meer.

De scheids floot af voor de rust, even snel wat ranja drinken en hop daar gingen we weer. We begonnen de 2e helft heel sterk en zette Ajax B goed vast. Eyup maakte ook al snel de 3-2 voor ons. Er werd lekker samen gespeeld en we kregen wederom een paar goede kansen. Toch wist Ajax B de 3-3 te maken doordat we wederom even niet goed stonden. Dat gebeurt en kunnen we op de training weer lekker aan werken. Kay en Liam gooide ene tackel na de andere tackel eruit en ruimde de ballen goed op. Beide mannen gleden een keer weg en daardoor kon de speler van Ajax alleen op de keeper af. Hidde bleef rustig en lette goed op, 1 x tikte hij hem prachtig over en de andere keer redde hij met z’n been/voet.

Toch kwam Ajax op 3-4 maar dat kon ons weinig schelen want wij kregen toch wel kansen. En ja hoor Noah kreeg de bal ingespeeld en bleef koel ronde prima af. Het bleef echt heel spannend en leuk om naar te kijken. Je zag de vermoeidheid op komen ook bij de tegenstander maar we bleven knokken.

Knap gespeeld allemaal en wat een goede inzet. Daar houden we van.
Maandag en woensdag gaan we weer lekker trainen.
Fijn weekend