Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

 • Silvolde J09-1-14
 • Silvolde J09-1-14
  Silvolde J09-1-14

  Vandaag stond om 9 uur de wedstrijd tegen SJO HMC op het spel. Maikel had andere verplichtingen en dus stond ik er alleen voor ....... als dat maar goed gaat.

  Net als vorige week begonnen we met een korte bespreking vooraf in de kleedkamer. Hoe gaan we spelen, niet teveel energie verspillen  in de eerste helft, even de afspraken die we altijd doornemen.  SJO mocht beginnen met de aftrap. Het ging gelijk op de eerste 5 minuten. Het duurde even maar in de 6e minuut werd de score geopend. Op rechts kreeg Siem een prachtige pass van achteruit van Lovis vanuit een moeilijke hoek haalde Siem snoeihard uit en eindelijk 1-0. 

  Dat was het moment, er werd lekker samen gespeeld. Mooie combinaties van Floor - Joes en Levi. Wat uiteindelijk resulteerde in een beheerst hard schot van Joes 2-0. Vanuit achter werd de bal ingebracht door Gijs via een mooie combinatie van Levi die Siem bereikt komt de bal bij El Niemeijer terecht die verwoestend uithaalt 3-0. Nu gaat het snel na de aftrap verovert Lovis de bal direct en speelt met een lange bal El Niemeijer aan, die vervolgens met een prachtige boogbal over de keeper scoort 4-0. Daarna roert Floor zich voorin op links ze lijkt de bal te verliezen maar zet goed door en blijft jagen. Ze schiet de bal en raakt hem net, maar de keeper stond volledig op het verkeerde been en tergend langzaam rolt de bal dr in. Echt loon naar werken deze goal 5-0. Prachtig Floor! 

  Daarna krijg SJO een paar kansen met een goed schot van afstand, Gijs kan nog net redding brengen. Gijs speelt gewoon heel netjes en goed al heeft hij in de eerst helft niet veel te doen. Net voor rust zet Levi een mooie aanval op en schiet uiteindelijk beheerst met het linker pootje binnen. 6-0 tijd voor ranja. 

  In de rust ff lekker wat gedronken en daarna de 2e helft volgas. Silvolde schiet uit de starten blokken maar SJO komt ook beter voor de dag. Weer wordt er goed samen gespeeld en Lovis krijgt de bal op een meter of 10 voor de goal en denkt ik zal eens even flink uithalen bam 7-0. Na een aanval van SJO die Gijs perfect weet te stoppen speelt Gijs de bal in 1 lange haal naar voren en bereikt El Niemeijer die denkt niet na en haalt meteen uit 8-0. Vanuit de zijlijn dribbelt Floor het veld in en speelt naar Joes die bereikt Lovis en via de kluts komt de bal bij El Niemeijer en hoppa 9-0. We gooien de boel maar eens even een keer om en laten Stijn en Floor achterin voetballen zodat Joes en Siem wat meer voorin spelen. 

  Dit gaat prima. Lovis zet een lekkere dribbel aan en scoort beheerst de 10-0 maar dat was nog niet alles na de aftrap krijgt ze bal voor de voeten en met een lekkere volley maakt ze er 11-0 van. Doordat Silvolde eigenlijk met 5 man voorin speelt en veel druk geeft naar voren komt SJO er een aantal keer goed uit Gijs moet in de 2e helft wel zeker aan de bak en is onverslaanbaar. Hij houdt zijn goal heel beheerst schoon. 

 • Silvolde J09-1-6
 • Silvolde J09-1-6
  Silvolde J09-1-6

  In de laatste minuten zet Joes nog een mooie aanval op speelt Floor in die Siem met een goede breedte pass bereikt van afstand krult Siem de bal mooi om de tegenstanders heen en de bal vliegt dr in. 12-0. Daarna nog even lekker penalty schieten alle ballen gaan dr in. Die van Floor was speciaal voor Sander zijn verjaardag echt snoeihard in de kruising. Floor zo hard schoot papa ze er vroeger niet in wat een streep.

  Op naar volgende week jongens en meisjes!!


  Klik voor meer foto's

  Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina

  Klik hier voor meer foto's
   
   
  Template Settings
  Select color sample for all params
  Red Blue Green Black Yellow
  Background Color
  Text color
  Google font
  Body font-size
  Body font-family
  Direction