Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

JO9-1-bokstraining_medium.jpg

Gezien de weersomstandigheden en de slechte conditie van het veld besloten we om vandaag maar eens lekker los te gaan in de boksring. Om 14.00 stond kickboksleraar Robert klaar in de Dojo om ons eens flink aan te pakken. In shirtje, broekje en blote voeten gingen we een beetje onwennig de mat op. Na een korte introductie moesten we ook hier met een warming-up beginnen. Na een paar rondjes rennen begon het al een beetje op boksen te lijken. Hier en daar wat in de lucht stoten, kort draaien en wat voetenwerk. Na een kwartiertje kwam dan het verlossende woord eruit en mocht iedereen een setje echte bokshandschoenen aandoen en een bokszak opzoeken. 

Pfff...wat zijn die dingen hard man. Nu kon iedereen helemaal los gaan en na 3 oefeningen brak overal het zweet uit. Stoten, hoeken, uit de heupen, trappen met het scheenbeen, en vooral doorknallen en niet stoppen. En bij alles wat we deden handen hoog houden!! Nadat iedereen er helemaal doorheen zat nog even een cooling-down en liet Robert nog even zien hoe snel en lenig je op je 53ste nog kunt zijn, niet normaal. Lovis had na de training nog voor iedereen een lekker bifiworstje en we gingen weer uitgeput terug naar de Achterhoek. Al met al toch weer lekker bezig geweest en ik weet zeker dat bij de eerst volgende wedstrijd het niet zal ontbreken aan vechtlust. lekker gewerkt allemaal!!

Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction