b_300_0_16777215_00_images_stories__images_teamfotos_3_20172018_3_elftal_IMG_1860-2.JPG-orig_Jos_Overgoor.jpg

De zonnige wedstrijd van deze zondagmorgen was tegen Groessen en wel tegen het 2e elftal. Over de eerste helft gezien geen aparte bijzonderheden. Wat kansjes over en weer waar verder geen doelpunten uit voort kwamen.

Omdat onze keeper Joris van Braak geblesseerd is wordt ons doel nu verdedigd door Harm Berendsen. Hij wilde op zijn beurt zich wel heel erg goed voordoen zodat hij een scheidsrechters cursus kan gaan volgen. Want alleen op de sokken na was hij toch zeker een scheidsrechter.

De tweede helft waren de kansjes wat meer voor Silvolde. Alhoewel Harm een schot ook prima uit de bovenhoek stompte. Zo hield hij zijn doel schoon.

Een mooie voorzet van Mohammed Asik ging strak voorlangs waar niemand op reageerde. Een dot van een kans van Rick Greven ging net over. Rik raakte de bal net niet goed. Het gelijkespel was wel terecht. Wederom gespeeld met een veel invallers. Maar desalniettemin ook nu weer met vlagen goed gespeeld.

Opstelling:
Harm Berendsen – Joris van Braak – Tim Roordink – Jurre Sanders – Daniel Siemes – Luke ten Have – Jurn ten Have – Jari Lucassen – Mohammed Asik – Stijn Berendsen – Jurre Wissing

Wissels: Sendric Cathalina (57) – Rick Greven (57)