IMG_5444

De mannen uit Giesbeek waren al vroeg op onze sportaccommodatie de Munsterman aanwezig waar we het vandaag opnemen tegen GSV'38 2. Ze staan op de laatste plaats en wij dus 1 erboven. Een wedstrijd om niet te mogen verspelen. Maar in de 8e minuut een diepe bal erover heen en de behendige spits van GSV maakte deze aanval ook af en we staan tegen een achterstand aan te kijken 0-1.

Zo gaan we verder en in minuut 12 door goed doorzetten en de bal veroveren van Sendric Kathalina die een steekbal geeft op Jurn ten Have. Hij zoekt de achterlijn op en legt de bal terug op Luuk Tuenter die deze snelle aanval omzet in de 1-1. De eerste helft kregen we nog redelijk wat kansjes waar we iets meer hadden moeten uithalen maar we belonen ons zelf niet en GSV vond het wel goed zo.

De tweede helft werd er niet meer gescoord en eigenlijk gebeurde er ook niet zo veel van beide kanten. Op het laatst voor ons nog een goede kans die net aan de buitenkant van de goal komt door het goed doorzetten van Niek Bockting maar de eindstand en misschien ook wel terecht blijft op 1-1 staan.

Gespeeld:

Wissels: Mohammed Asik (45e) – Mick Peters (43e) – Jaap Buiting (55e) en onze geblesserde Hein Holthausen (48e natuurlijk ook in de blessure tijd, toch kwam onze berenjager nog even in actie)

Klik voor meer foto's

Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina

Klik hier voor meer foto's