b_300_0_16777215_00_images_stories__images_teamfotos_3_20172018_3_elftal_IMG_1860-2.JPG-orig_Jos_Overgoor.jpg

Eigenlijk was het maandagmorgen alleen maar balen voor de staf. We hadden geen keeper en daarbij maar 1 wissel. Kort maar krachtig we begonnen uitstekend en komen in minuut 2.33 op voorsprong. Mohammed Asik ging er als een speer vandoor alles achter zich latend legt hij de bal af op Jari Lucassen, deze bediend op zijn beurt Jesse Berntsen en hij zorgt voor de snelle opening treffer 1-0.

Een minuut later weer Mo aan de bal en alles en iedereen voorbij en vanaf de linkerkant scoort hij prachtig de 2-0. Wat een begin en niet veel later opnieuw Mo aan de haal. Vanaf de achterlijn naar binnen daarna moet hij de bal terug leggen, maar helaas gaat hij voor eigen succes. Deze aanval kan de keeper van DVC’26 pareren. De 3-0 hadden we moeten noteren maar helaas dit ging dus niet door.
D.V.C'26 komt steeds meer en beter in de wedstrijd en onze veldspeler jaap Buiting die nood gedwongen de goal moest verdedigen zag voor rust de stand op 2-3 komen. Dit was zeker niet nodig.

Na de thee hebben we nog alles op alles gezet maar D.V.C.'26 maakte nog een doelpunt. De laatste is een eigen goal van ons. Dus uiteindelijk krijgen wemet 2-5 aan de broek. Nu moet ik wel zeggen dat we er nog wel voor hebben geknokt en dat we bleven door voetballen waar ook nog diverse kansjes uitkwamen. De eindstand bleef echter 2-5

Opstelling:
Jaap Buiting -  Joris v braak – Tim Roordink – Marco Mijnen – Daniël Siemes – Jurre Sanders – Jurn ten Have – Niek Bockting – Jari Lucassen – Jesse Berntsen (1) – Mohammed Asik (1)
Wissel: Sendric Kathalina