b_300_0_16777215_00_images_stories__images_teamfotos_3_20172018_3_elftal_IMG_1860-2.JPG-orig_Jos_Overgoor.jpg

Vandaag de eerste wedstrijd voor Silvolde 3 na de winterstop. We zijn op bezoek op Sportpark “De Pauwengaard“ natuurlijk bij iedereen bekend. RKPSC 2 uit Pannerden is onze tegenstander. Ze staan in de competitie op de 2e plaats.

De pasjes worden gecontroleerd en dan blijkt dat er voor onze nieuwe speler Cederic Cathalina, die wel geregisteerd staat bij de KNVB maar geen foto op de spelerslijst is geplaatst, niet mag spelen. Terwijl deze persoon al geruime tijd bij ons en het 2e heeft mee getraind. Hiervan zijn wij weer de dupe want hij mag nu niet mee spelen. Zeker voor de speler weer een hele domper. Nu wil ik niet zeggen wie hier schuldig aan is maar het klopt natuurlijk van geen kant.

De scheids fluit af en we zijn begonnen. Over en weer zijn er wat kansjes. Silvolde speelt super geconcentreerd en maakt het RKPSC niet gemakkelijk. Zij spelen door alleen maar de lange bal te hanteren en die kunnen wij moeiteloos onderscheppen. Er wordt niet gescoord in de eerste helft maar het is wel een genot om ons met veel passie te zien spelen. Dat moet gezegd worden want dit is lang geleden en er was een beetje gerommel in het elftal. Als staf hopen wij dat dit nu voorbij is.

De tweede helft eigenlijk hetzelfde beeld als in de eerste. Silvolde veel in balbezit en proberen om te scoren. Dit had in de 70e minuut moeten gebeuren toen Mohammed Asik zichzelf vrij speelde. Alleen op de doelman afging en met een schijnbeweging de keeper omzeilde en dan voor open doel ….. ja struikelen. De bal rolde tergend langzaam over de achterlijn. Sorry Mo maar dit ballet van de Stervende Zwaan overtreft zelfs de echte. Zelf had ik de goal al genoteerd maar helaas het mocht niet zo zijn. En dan krijg je nog de deksel op de neus. In de 79e minuut een foutje in de verdediging en RKPSC kon hiervan profiteren en de eindstand zo op 1-0 zetten.

Dit hadden we zeker niet verdiend, maar het is niet anders. Waar we trots op moeten zijn, is dat we met veel passie en een geweldige inzet hebben gespeeld. Daar kunnen we de komende periode ook mee verder werken.

Opstelling:
Wissels: Mick Peters – Jurre Sanders