IMG_3439

Vandaag komt RKPSC 2 uit Pannerden op bezoek op de Munsterman. Silvolde 3 heeft weer een pittige wedstrijd voor de boeg. Gezien de stand is dit zeker een medekandidaat om voor het kampioenschap te strijden. In de 10e minuut een corner tegen die wordt ingebracht en in eerste instantie wat rommelig weggewerkt door ons. Hierdoor komt Pannerden weer in balbezit en de rommelgoal die volgt zet ons op 0-1 achterstand. Daarna in de 28e minuut een vrije trap tegen. De bal ligt aan de rechterkant op de zestienmeterlijn en met een geweldige trap belandt de bal bij ons in de verre bovenhoek. En eerlijk gezegd was dit een prachtig doelpunt maar helaas we staan alweer achter met 2-0. In de 33e minuut een sliding aan onze kant waardoor de bal wordt teruggeschoten naar onze doelman. Deze pakt de bal op en natuurlijk mag dat niet. Eeen vrije trap wordt toegekend. Ook deze wordt benut van een meter of 7 van ons doel af en de ruststand is 0-3. Zo te lezen lijkt het of we niets hebben gedaan maar dat is zeker niet waar we hebben toch diverse kansen gecreëerd en ook goed gespeeld maar de afwerking wilde niet zo.
    IMG_3441

Na de thee en met wat omzettingen beginnen we aan de tweede helft. Weer een vrije trap tegen in de 60e minuut die wordt op goal geschoten en daar verkijkt onze doelman Thomas van Braak zich lelijk op want de bal belandt in de verre hoek onderin en de stand is 0-4. In de 65e minuut een vrije trap voor ons die ingebracht wordt door Mohammed Asik. Nu rommelt het aan Pannerdense kant en  hierdoor komt de eigen doelpunt uit voort en de stand is 4-1. In de 68 minuut weer een vrije trap. Genomen door Luke ten Have die de bal erover heen legt en de alerte Bram Sprenkeler schiet de 4-2 binnen. Twee minuten later weer een vrijetrap voor Silvolde Bram loopt er weer tegenaan en zowaar de stand staat op 3-4. Dan gaan we ook nog even nadenken want het zou toch nog steeds kunnen maar helaas RKPSC scoort nog een keer tegen en de eindstand is 3-5.

De doelpunten komen eigenlijk allemaal uit een standaard situatie. Zeker de tweede helft stond het beter voor ons er werd bij vlagen heel goed gespeeld veel kansen gecreëerd maar de achterstand die we al opgelopen hebben is toch moeilijk in te halen. Wel een compliment aan het de spelersgroep we hebben weer laten zijn hoe veerkrachtig we zijn. Nu eraan werken dat we niet weer zo snel op achterstand komen.

Opstelling:
    Thomas van Braak – Tim Roordink – Luuk Tuenter – Marco Mijnen – Bram Sprenkeler (2) – Mick Peters – Jurre Sanders – Jari Lucassen – Jesse Berntsen – Mohammed Asik – Daniel Siemes
    Wissels: Jaap Buiting (45E) – Joris van Braak (45E) – Luke ten Have (40E) – Hien Holthausen (65E)

Klik voor meer foto's

Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina

Klik hier voor meer foto's