Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

b_300_0_16777215_00_images_stories__images_teamfotos_3_20172018_3_elftal_IMG_1860-2.JPG-orig_Jos_Overgoor.jpg

De uitwedstrijd op het programma is tegen Groessen 2. Op een speler, na die zich had verslapen, begonnen we aan de warming up en om vooral weer te wennen aan de kunstgras. Iets wat ons niet ligt maar waar we het wel op moeten doen. Fluitsignaal en we zijn begonnen. In ieder geval begon Groessen, want niet alleen die ene speler had zich verslapen, de rest van het elftal deed ook mee. Het was guur weer en het regende een beetje, en dat was te veel. Dus het dekbed werd maar eens goed over ons elftal heen getrokken, want binnen 13 minuten stonden we op achterstand met 3-0. Groessen scoorde in de 3e, 7e en de 13e minuut. Deze doelpunten hadden we aan ons zelf te wijten we gaven ze weg. 

Wakker worden was ons motto en dit ging gebeuren in de 20e minuut. Een vrije trap werd onderschept door Groessen die weer bij Niek Bockting kwam en hij scoorde de 3-1. Het gejubel was er dus iedereen er weer bij en focussen op de wedstrijd. Gelukkig kwam dit doelpunt op tijd want we dachten echt dit wordt een zure morgen. Zelfs werd er nog een zuiver doelpunt van ons afgekeurd wegens buitenspel, maar of dit doelpunt van Luke ten have echt buitenspel was dat laten we maar in het midden. In de 37e minuut ging Jaap Buiting goed door en kwam in de 16. Ddaar werd hij pootje gehaakt en een penalty werd ons toegekend. Niek Bockting ontfermde zich hierover en verzilverde deze ook en zowaar de 3-2 staat genoteerd. Een speelhelft duurt 45 minuten en de 45e minuut een vrije trap voor ons die genomen werd door Jari Lucassen. Hij bracht de bal hoog in wat eigenlijk niet mocht van trainer Walter van Leuteren omdat ze een boomlange keeper hebben bij Groessen. Hij werd onder druk gezet door weer Niek Bockting en liet de bal los. Die ging over de doellijn dus de stand staat weer gelijk op 3-3 en het is rust. 

De eerste 10 minuten van de 2e helft hebben we hele goede kansen gehad en Groessen wist niet meer wat ze moesten doen. Maar helaas het scoren bleef uit en onze tegenstander deelde ook nog wat speldenprikjes uit maar de goed keepende Thomas van Braak duldde geen tegengoal meer. Zo kan een wedstrijd ook lopen maar wat waren we aan het klot…. de eerste 15 minuten. Gauw vergeten en weer werken naar de volgende wedstrijd thuis tegen RKPSC 2

Gespeeld: Thomas van Braak – Tim Roordink – Daniel Siemes – Bram Sprenkeler – Mohammed Asik – Jurre Sanders – Jari Lucassen – Jaap Buiting – Marco Mijnen – Luke ten Have en de topscorer van vandaag Niek Bockting met 2 echte en de derde goal ook een beetje op zijn naam.

Wissels: Jurn ten Have (50E) – Mick Peters (62e) – Joris van Braak (76e) – Hein Holthausen

 
Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction