Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

 • IMG_0059
 • IMG_0059
  IMG_0059

  Afgelopen zondag 14 oktober stond er weer een nieuwe wedstrijd op het programma van Silvolde 2. Na de 0-7 uit overwinning van vorige week hadden we voor vandaag weer veel vertrouwen in ons eigen kunnen. Dat moest ook wel want de tegenstander van vandaag was Columbia 2 uit Apeldoorn. Wat wisten we van deze ploeg? Eigenlijk vrij weinig behalve dat ze evenveel punten als wij hebben en dat ze dit seizoen al 16 keer hadden gescoord in 3 wedstrijden, een veel scorende ploeg dus. 

  Wist u trouwens dat op deze dag niet Columbia maar het team Envigado Fútbol Club uit Colombia 29 jaar bestaat, en dat bij deze club James Rodríguez zijn eerste voetbalkunsten heeft laten zien. Diezelfde James Rodríguez is later topscorer geworden op het WK 2014. Datzelfde WK is het Nederlands elftal 3e geworden en zo kan ik nog wel even door gaan maar eerst terug naar de wedstrijd. 

  Na een goede warming up was iedereen klaar voor de wedstrijd die vandaag onder leiding stond van DHR. Teering. Het eerste fluitsignaal klonk en we zijn begonnen. Meteen vanaf minuut 1 was duidelijk dat dit geen makkelijke wedstrijd zou worden, Maar de eerste kansen waren toch echt voor Silvolde 2. Na een goede beginfase van Silvolde kreeg Columbia ook zo hier en daar wat kleine kansjes. Zo duurde het tot de 23e minuut voordat de eerste bal in het netje lag. Nick zette goed door op het middenveld en kon zo door stormen tot zo’n 20 meter voor de goal. Hij legde de bal af op Dennis die op zijn beurt de bal weer aflegde op Samir, hij legde de bal nog even goed en schoot de bal keurig en onhoudbaar binnen in de korte hoek: 1-0. Dit gaf ons veel vertrouwen om door te drukken en om de 2e goal van de dag te maken. We kregen de kansen wel maar het benutten van de kansen was ons vandaag niet gegund. Zo bleef de stand 1-0. Het duurde tot de 35e minuut voordat Columbia 2 echt iets terug deed. We werden zelf wat slordig in balbezit en zo kreeg Columbia ineens wat kansen en werden ze vlak voor rust nog gevaarlijk. Maar de verdediging stond goed en deed prima hun werk en zo haalde Silvolde 2 de rust met een kleine voorsprong. 

  In de rust werd het een en ander nog doorgenomen en we gingen met goede moed de 2e helft in. Het fluitsignaal klonk en de 2e helft is onderweg. De 2e helft begon anders als gepland want Columbia kwam veel scherper uit de rust en zette ons weliswaar goed onder druk. Dit resulteerde dan ook in de gelijkmaker in de 48e minuut. De bal werd terug gespeeld op onze doelman die op zijn beurt de bal niet goed verwerkte en de bal tegen de tegenstander aanschoot en die zag de bal zo in het doel verdwijnen, 1-1. Hierna zouden we toch wakker moeten zijn en moeten weten dat Columbia hier niet voor de lol naar toe is gekomen. Amper 5 minuten onderweg in de 2e helft en daar was dan de 2e grote kans voor Columbia. De bal was aan de linkerkant en hun linksbuiten kapte onze speler uit en zo kwam hij 1 op 1 te staan met onze doelman. De linksbuiten faalde niet en zo stond Silvolde 2 binnen 5 minuten tegen een 1-2 achterstand aan te kijken. Gelijk hierna kreeg Silvolde nog een grote kans maar deze werd niet goed uitgespeeld. Silvolde moest hierna aan de bak om de 1-2 achterstand weer om te buigen alleen kreeg het hier vandaag niet de tijd voor. 

 • IMG_0068
 • IMG_0068
  IMG_0068

  In de 54e minuut was er een duel wat uiteindelijk resulteerde in een opstootje. Hierna besloot de scheidsrechter van vandaag om de wedstrijd te staken. Zo gezegd zo gedaan. Met nog zeker een halfuur te spelen dropen beide ploegen van het veld niet wetende wat er nu met de wedstrijd gaat gebeuren. 

  Dit wordt vooralsnog afwachten wat de KNVB gaat beslissen over dit duel, dus dit verslag wordt vervolgd. 


  Klik voor meer foto's

  Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina

  Klik hier voor meer foto's
   
  Template Settings
  Select color sample for all params
  Red Blue Green Black Yellow
  Background Color
  Text color
  Google font
  Body font-size
  Body font-family
  Direction