b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20192020_senioren_silvolde2_svggtournament.jpg

Silvolde 2 is dit jaar wederom deelnemer aan het Megchelen Tournament 2019

De vierde editie van het Megchelen Tournament vindt plaats op zaterdag 24 augustus op Sportpark De Biel. Dit toernooi geldt voor meerdere teams in de regio inmiddels als vast element in de competitievoorbereiding. Vanaf 17.00 nemen zes buurtverenigingen het in twee poules tegen elkaar op. De ploegen die deelnemen zijn SVGG 1, Terborg 1, tweevoudig winnaar en titelverdediger Silvolde 2, Etten 1, Den Dam 1 en NVC 1.

Alle wedstrijden duren 25 minuten en naast punten voor een overwinning en gelijkspel tellen gemaakte doelpunten ook als punten. Dit om de kans op een gelijke poulestand geringer te maken, en attractief en aanvallend voetbal te stimuleren.

De finale zal worden afgetrapt om 19:40 uur, waarna we zullen weten wie de vierde editie van het Megchelen Tournament gewonnen heeft. Dit zal gezamenlijk worden gevierd in en om de kantine. Entree is gratis, dus komt allen!.

Programma Silvolde 2:
Zondag      18 augustus 12:00 Silvolde 2 - Eendracht 1 (scheidsrechter B. Kaya)
Zaterdag   24 augustus vanaf 17:00 het Megchelen Tournament 2019
Dinsdag    27 augustus 20:00 Silvolde 2 - Doesburg 1 (scheidsrechter B. Roes)