IMG_5086

Nu de competitie weer is hervat, na afgelastingen en een winterstop, gaat Silvolde 2 weer verder met de strijd om de prijzen. Op 4 februari werd nog de inhaalwedstrijd tegen Viod 2 gespeeld. Deze werd met 4-0 gewonnen. Daarna deed het winterse weer haar intrede en werd er weinig gevoetbald. Een aantal trainingen in de zaal en een oefenwedstrijd, V.V.G.'25 1 werd met 2-1 verslagen, omvatte het winterprogramma.

De beker

In de beker trof het 2e Enter Vooruit op woensdagavond 7 Maart. Vele spelers verkeerden nog in een kleine winterslaap. We konden geen vuist maken tegen het felle Enter en keken al snel tegen een terechte achterstand aan. Er werden wat noodzakelijke omzettingen gedaan en gedurende de 2e helft begon het wat beter te lopen. Binnen een tijdsbestek van een minuut of 10 wisten we een 0-2 achterstand om te buigen tot een 3-2 overwinning. De gelijkmaker kwam van de linkervoet van Niek die bijna in diezelfde minuut aan de andere kant een bal van de doellijn wist te werken. Het was uiteindelijk Bram die met een goed geplaatst afstandsschot ons de volgende ronde in trapte. De laatste 8 van de beker. Op 21 maart spelen we om 20.00 in Aalten tegen A.Z.S.V. 3.

IMG_5096

De competitie.

Afgelopen zondag wist Silvolde 2 wederom met 4-0 te winnen. Dit keer was het D.C.S. 3 dat werd verslagen. Doelpunten van Luc, Bertroy, Cas en Samir lagen ten grondslag aan deze overwinning. Klein smetje op de wedstrijd was het uitvallen van Luuk Teunter die tijdens een kopduel een hoofdwond opliep. Deze werd trouwens vakkundig behandeld door vaste supporter en oud tweede elftal trainer Benny Mellendijk. Dank daarvoor.

De strijd om de titel is weer in volle gang. Daar waar A.Z.C. in Ulft niet verder kwam dan een 0-0 is het gat met de nummer 2 nu 5 punten, maar heeft Silvolde 2 heeft twee wedstrijden minder gespeeld. Aanstaande zondag spelen we uit in Zutphen tegen de runner up A.Z.C. De uitslag van deze pot zal van groot belang zijn voor de eindstrijd om de titel.

met vriendelijke groet
    Nick Gries

Klik voor meer foto’s
    Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina