b_300_0_16777215_00_images_stories__images_375x250_intro_knvblogo_knvb_logo.jpg

Silvolde 1 speelt in Hoofdklasse B
De indelingen van de competities voor het seizoen 2021/22 zijn bekend. Opvallend is dat de hoofdklasse zondag is gekrompen. Ten opzichte van het afgelopen afgebroken seizoen zijn IFC uit Hendrik-Ido-Ambacht en Leonidas uit Rotterdam verdwenen uit de hoofdklasse zondag en gaan op zaterdag spelen. De overgebleven 30 hoofdklassers zijn onderverdeeld in A en B van elk 15 clubs.

Met A.W.C. (Wijchen) Juliana'31 (Malden) en Orion (Nijmegen) hebben we nog 3 andere clubs die redelijk in de buurt liggen.

De Achterhoekse clubs Longa’30, RKZVC en Silvolde verhuizen naar hoofdklasse B. Dat wordt dus niet meer reizen naar het noorden en het westen, maar naar Brabant en Limburg.

Indeling hoofdklasse B
AWC;
Baronie;
EHC/Heuts;
Halsteren;
Juliana'31;
Longa'30;
SV Meerssen;
RKSV Minor;
Moerse Boys;
Nuenen;
OJC Rosmalen;
Orion;
RKZVC;
Silvolde;
UDI'19.

Silvolde speelt de eerste wedstrijd op zondag 29 augustus thuis tegen Moerse Boys uit Zundert.