b_300_0_16777215_00_images_stories__images_498x332_headlines_voorbeschouwing_voorbeschouwing.jpg

Dat het onzekere voetbaltijden zijn is een open deur. Wanneer de amateurs weer wedstrijden mogen spelen is onzeker, maar de KNVB heeft al wel vast de loting verricht voor de eerste knockout-fase in de bekercompetitie. De wedstrijden staan gepland voor 14 en 15 november.

Silvolde speelt tegen rksv Saasveldia. De club komt uit Saasveld. Het dorp ligt in Twente, iets boven Hengelo en telt zo’n 1650 inwoners, die zichzelf Soaselers noemen. Het eerste elftal van de dorpsclub speelt in de derde klasse A Oost en staat onderaan met nul punten uit drie wedstrijden. Het team speelt in praktisch dezelfde outfit als Barcelona.