Silvolde - SJC Noordwijk-24

Silvolde 1 leek vandaag af te steven op de tweede thuisoverwinning op rij. Na iets minder dan een uur spelen is het Wout Blasman die met zijn tweede deze middag (zijn vijfde alweer in deze competitie) Silvolde op een comfortabele 2-0 voorsprong zet. Na ruim 90 minuten voetballen vertelt het scorebord echter een ander verhaal 2-3.

In een op - en neergaande eerste helft is het toch wel Silvolde dat de overhand heeft. Door een aantal prima voorzetten weet de ploeg het hoofd van Wout Blasman een paar keer te vinden maar deze kan dan nog niet het doel vinden. Ook een mooie omhaal na een voortzet van Mats Hegman levert nog niet het gewenste doelpunt op. Een 0-0 ruststand lijkt er dan aan te komen. Maar als andermaal Gijs Hakvoort Wout Blasman aan het werk zet weet deze op slag van rust Silvolde dan toch op voorsprong te zetten. Met een fraaie kapbeweging stuurt Blasman zijn tegenstander het bos in om daarna prima af te ronden. Met de 1-0 voorsprong zoekt de ploeg van trainer Stéven Verheijen de kleedkamer op.

Silvolde - SJC Noordwijk-28

In de tweede helft met bijna een uur op de klok zorgt Wout Blasman na een corner koppend voor de 2-0 voorsprong voor Silvolde. De wedstrijd lijkt voor Silvolde in kannen en kruiken. SJC laat echter zien te beschikken over een goede ploeg en doet in de 65e minuut wat terug. Een treffer leek in eerste instantie nog voorkomen kunnen worden maar in de rebound was het alsnog raak. Na 70 minuten spelen is een standaard situatie andermaal de inleiding voor een tegendoelpunt. Uiteindelijk toch wel kinderlijk eenvoudig weet SJC uit een vrije trap de 2-2 achter doelman Olthuis te werken.

De wedstrijd ligt dan weer helemaal open zoals dat heet. Met een uithaal uit de tweede lijn probeert Mats Hegman het voor Silvolde. Wout Blasman is nogmaals dicht bij een doelpunt, hij ziet zijn schuiver echter van de lijn worden gehaald. Het doelpunt valt dan uiteindelijk aan de andere kant als Wesley Haasnoot geschutter in de zwart-wit defensie afstraft en SJC naar de 2-3 zege schiet.

Opstelling Silvolde:
    Marco Olthuis, Gijs Hakvoort (88' Tolgahan Yayla) , Pim Olthuis, Wouter Ebbers, Mike van Aken, Joris Bieleveldt, Mats Hegman, Roel Gebbinck, Max Tamboer, Wout Blasman, Mike Severs (61' Jordi Sticker).

Klik voor meer foto's

Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina (mocht u ongewenst op één van de foto's staan stuur dan een berichtje naar de redactie)
    Klik hier voor meer foto's