Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

b_300_0_16777215_00_images_stories__images_375x250_intro_nabeschouwingen_nabeschouwingen.jpg

Vierde nederlaag op rij Silvolde 1 verloor met 1-0 de uitwedstrijd tegen sv Meerssen. Het was de vierde achtereenvolgende nederlaag. Ook werd er voor de vierde keer op rij niet gescoord door de Silvoldenaren. Silvolde begon aan het duel zonder de geschorsten Wouter Ebbers en Jaël Krosse. Pim Olthuis was dusdanig aan de knie geblesseerd, dat hij ook niet kon meespelen.

Bij de rust was het 0-0, maar Silvolde had zeker enkele kansen gekregen. Meerssen-doelman Geoffrey Jacobs redde bekwaam op doelpogingen van Roel Gebbinck en Mats Hegman. Aan het begin van de tweede helft werd een inzet van Wout Blasman ternauwernood van de doellijn gehaald. Tien minuten later werd het 1-0 voor de thuisclub.

Silvolde was zeker niet de mindere en wisselde volop, maar kon het tij niet keren. Vlak voor het einde kreeg spits Wout nog een goede kopkans, die net naast het doel verdween. Een logisch gevolg van de nederlaag is dat op de ranglijst sv Meerssen Silvolde is voorbij gegaan. Het wordt krap an!

Opstelling Silvolde:
Marco Olthuis, Mike van Aken, Ischa Krosse, Gijs Hakvoort, Maarten Cohen (Chiel Huyink), Mathijs de Waard, Mats Hegman (Jelmer Fokkink), Joey van Beukering, Wout Blasman, Roel Gebbinck, Jorik te Kaat (Kelvin Meijer).

 

Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction