b_300_0_16777215_00_images_stories__images_498x332_headlines_voorbeschouwing_voorbeschouwing.jpg

Zondag speelt Silvolde 1 tegen sv Meerssen. Ooit begon oud-international Bert van Marwijk zijn trainerscarrière bij deze club. De Zuid-Limburgers staan op de ranglijst één plaats onder Silvolde met één wedstrijdpunt minder. In oktober eindigde het thuisduel in een 1-1 gelijkspel en Wout Blasman scoorde namens Silvolde. Vorig weekend won Meerssen de uitwedstrijd in Hoensbroek met 0-1 van EHC/Heuts.

Zoals bekend speelde Silvolde afgelopen zondag niet en moest in de voorgaande weken drie competitienederlagen incasseren. Daarbij is ook niet eenmaal door Silvolde gescoord. De Silvoldse aanval staat droog, maar dat geldt niet voor de velden. Niet het gras maar het regenwater is twee kontjes hoog. Donderdag moest voor de training noodgedwongen worden uitgeweken naar de zaal.

Jaël Krosse en Wouter Ebbers zijn geschorst en Pim Olthuis heeft een knieblessure.

De wedstrijd wordt op sportpark Marsana gespeeld vanaf 14.30 uur (!). Scheidsrechter is Roy Witlox uit  Berlicum.