Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

b_300_0_16777215_00_images_stories__images_498x332_headlines_voorbeschouwing_voorbeschouwing.jpg

Confetti uit de haren. Feestneus aan de kapstok. Silvolde 1 gaat zondag 1 maart thuis tegen AWC weer d'r an. In Wijchen werd het aan het begin van het seizoen een 0-1 overwinning voor Silvolde door een doelpunt van Wout Blasman. In de wedstrijd stopte Marco Olthuis een strafschop.

Een seizoen ervoor verliep de thuiswedstrijd tegen de Alverna Wijchen Combinatie minder prettig. Marco Olthuis raakte na een grove charge zwaar geblesseerd en broer Pim werd uit het veld gestuurd. De laatste wedstrijd voor de carnavalsstop won AWC tegen 9 spelers van EHC/Heuts met 2-1 in de blessuretijd. De Wijchenaren staan op de ranglijst één plaats boven Silvolde met twee wedstrijdpunten meer.

Silvolde 1 verloor de laatste wedstrijd van RKZVC met 0-1. Een groot deel van het duel werd met tien spelers afgewerkt nadat de arbiter in een Sjors-Storkhorst-Schwalbe (SSS) trapte. Tussendoor werd van vierdeklasser FC Bergh om de Achterhoek Cup gewonnen met 7-2. Silvolde 1 heeft inmiddels drie achtereenvolgende competitienederlagen. Het wordt tijd dat het tij wordt gekeerd. Met het oog op de ranglijst is deze wedstrijd van cruciaal belang.

Het Silvoldse elftal is weer verre van compleet voor dit duel. Wouter Ebbers en Jaël Krosse zijn geschorst. Jorik te Kaat en Maarten Cohen zijn op wintersport. Joris Bieleveldt is geblesseerd. Scheidsrechter is Reinoud Weiland uit Menaldum (Friesland).


Silvolde – AWC is, ijs en weder dienende, zondag vanaf 14.00 uur op sportpark De Munsterman.
Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction