Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

b_300_0_16777215_00_images_stories__images_498x332_headlines_voorbeschouwing_voorbeschouwing.jpg

Zaterdagavond speelt Silvolde 1 in Zieuwent de kraker tegen RKZVC. Clubs programmeren dit soort derby's graag op zaterdagavond om meer publiek te trekken. Daarom zaterdagavond eerst voetbal kijken en dan het bruisende uitgaansleven van Zieuwent in.

Was de bal nu wel of niet achter de lijn? Vorig seizoen was er veel hectiek in dit duel. Zo werd het ook de wedstrijd van fotografe Iris Epping, die tevergeefs de arbiter met beelden trachtte te overtuigen. In september eindigde de thuiswedstrijd in Silvolde in 1-1. Volgens velen een terechte uitslag. Een met personele problemen kampend Silvolde had Alexander Tempels voor even weer teruggehaald bij het eerste. Ischa Krosse kopte vroeg in de wedstrijd Silvolde naar 1-0 en in de tweede helft maakte Sjors Stokhorst de gelijkmaker.

Na een rafelig begin van de competitie lijken de Zieuwentenaren de opgaande lijn te pakken te hebben. Twee weken geleden werd de thuiswedstrijd tegen Moerse Boys met 2-1 gewonnen.

Silvolde doet het de laatste weken even wat minder. Na twee nederlagen op rij komt de degradatiezone in zicht. Het team van Dennis van Beukering heeft dus de punten hard nodig om feestelijk het carnavalsweekend in te duiken. Chiel Terhorst is nog geblesseerd, maar voor de rest zijn er geen blessures meer. Gijs Hakvoort is geschorst.

De wedstrijd staat onder leiding van de jonge arbiter Dominique Prick uit Maastricht. Silvolde 1 heeft juist zaterdagavond je steun nodig. De wedstrijd op sportpark De Greune Weide begint om 19.00 uur. Komt dat zien!

Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction