Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

b_300_0_16777215_00_images_stories__images_498x332_headlines_voorbeschouwing_voorbeschouwing.jpg

Heb je de afgelopen weken tegen competitietoppers als Unitas en Halsteren gespeeld, dan kan hoogvlieger IFC er ook nog wel bij. Zondag speelt Silvolde 1 thuis tegen Ido's Football Club, die vierde staat op de ranglijst. Hendrik Ido Ambacht ligt in de buurt van Rotterdam en de inwoners noemen zich Ambachtenaren.

De uitwedstrijd in Hendrik Ido Ambacht eindigde in maar liefst 5-1. Wout Blasman redde de Silvoldse eer. De gevaarlijkste man aan de zijde van IFC was in die wedstrijd rechtsbuiten Everon Pisas, die ook tweemaal scoorde.  

Vorige week won IFC met 3-0 van EHC/Heuts. Er was een hattrick van spits Yoeri Rombouts. In de derde wedstrijd na de winterstop boekte IFC zo ook de derde achtereenvolgende zege. Opmerkelijk is tevens dat drie keer de einduitslag 3-0 was

Bij Silvolde zijn Jaël Krosse en Mats Hegman weer terug bij de wedstrijdselectie. Gijs Hakvoort is geschorst en geblesseerd zijn nog Ischa Krosse, Kelvin Meijer en Chiel Terhorst.

 
Scheidsrechter is Miquel Tjong – A – Hung uit Zaandam.
 
Silvolde – IFC is komende zondag vanaf 14.00 uur op sportpark De Munsterman.
Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction