Halsteren - Silvolde-12

De eerste wedstrijd van Silvolde tegen RKAVV werd 2 weken geleden uitgesteld omdat de helft van de Silvoldse selectie met het coronavirus was besmet. Er werd 2 weken niet getraind en gevoetbald, maar het heeft geen weerslag op de prestaties.

Na de 2-1 zege bij TAC'90 in Den Haag werd nu SDO op sportpark De Munsterman met 5-2 geklopt. Silvolde kende een wervelende start. Max Tamboer, overgekomen van de zaterdagtak van FC Dinxperlo opende al snel de score. Na een kwartier spelen kreeg Luuk van Huijsstede van SDO een rode kaart van arbiter Youri Pieters.

Met een man meer liep Silvolde snel weg naar een 3-0 voorsprong door doelpunten van Wout Blasman en wederom Tamboer.

Na de pauze ging het Silvolde een stuk minder. Al 1 minuut na rust scoorde Joost Heerschop de 3-1 voor SDO. Vervolgens miste Roel Gebbinck een strafschop voor Silvolde en scoorde Heerschop ook nog de 3-2. ,,Toen werd het billenknijpen", had Silvolde-trainer Stéven Verheijen gezien.

In de slotfase sloeg Silvolde via Blasman en de ingevallen Jordy Sticker echter nog tweemaal toe: 5-2.

Met 6 punten uit 2 duels voert Silvolde, samen met Be Quick Groningen, de ranglijst aan in de hoofdklasse A.

Halsteren - Silvolde-27

Opstelling Silvolde:
    Marco Olthuis, Gijs Hakvoort, Pim Olthuis, Wouter Ebbers, Mike van Aken, Mats Hegman, Roel Gebbinck, Max tamboer, Wout Blasman, Luke Groot Wassink, Mike Severs.
    Klik voor meer foto's
    Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina (mocht u ongewenst op één van de foto's staan stuur dan een berichtje naar de redactie)
    Klik hier voor meer foto's