Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

 • Halsteren - Silvolde-12
 • Halsteren - Silvolde-12
  Halsteren - Silvolde-12

  Silvolde 1 begon aan het duel tegen rksv Halsteren zonder een flink aantal potentiële basisspelers vanwege blessures en schorsingen. Er zat veel jeugd op de bank. De wedstrijd werd op sportpark De Beek op het kunstgrasveld gespeeld in verband met de slechte staat van het hoofdveld. Vanaf het begin was het duidelijk dat Silvolde het heel zwaar zou krijgen tegen de geel-zwarten. Dat bleek prompt op het scorebord, want na vijf minuten scoorde Thomas Marijnissen 1-0. Al na 12 minuten stond het 2-0 door een doelpunt van spits Fouad Idabdelhay.
   

 • Halsteren - Silvolde-27
 • Halsteren - Silvolde-27
  Halsteren - Silvolde-27

  Weer 10 minuten later maakte linksbuiten Marijnissen zijn tweede en voor Halsteren de derde goal. Het was wel duidelijk dat Silvolde weinig te vertellen had. Een enkele kans kon doelman Andy Steging niet verontrusten. 3-0 was ook de ruststand. Wie gaf er nog wat voor de kansen van Silvolde?

  Na de rust was het wedstrijdverloop niet anders dan in de eerste helft. Na een kwartier scoorde Fouad Idabdelhay zijn tweede. De vijfde treffer kwam op naam van Nishant Jagernath. De thuisclub zette niet meer aan en zo werd de eindstand 5-0.


  Uithuilen en opnieuw beginnen. Volgende week thuis tegen IFC.

  Opstelling Silvolde:
  Marco Olthuis, Maarten Cohen (Jelmer Fokkink), Gijs Hakvoort, Pim Olthuis, Mike van Aken, Wouter Ebbers, Mathijs de Waard, Roel Gebbinck, Jorik te Kaat (Jaël Krosse), Wout Blasman, Joey van Beukering (Chiel Huyink).
  Klik voor meer foto's
  Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina (mocht u ongewenst op één van de foto's staan stuur dan een berichtje naar de redactie)
  Klik hier voor meer foto's


   
  Template Settings
  Select color sample for all params
  Red Blue Green Black Yellow
  Background Color
  Text color
  Google font
  Body font-size
  Body font-family
  Direction