b_300_0_16777215_00_images_stories__images_498x332_headlines_voorbeschouwing_voorbeschouwing.jpg

Speelden we vorige week tegen de koploper met een 0-1 verlies als resultaat. Komende zondag weer een uitwedstrijd voor Silvolde 1 en dan gaat het tegen de nummer twee op de ranglijst: rksv Halsteren. Het dorp Halsteren ligt in de gemeente Bergen op Zoom, provincie Noord-Brabant op de grens van Zeeland. Dat is toch gauw 2,5 uur in de bus. In de thuiswedstrijd in oktober won een gehavend Silvolde met 3-0 van de toenmalige koploper.

Vorige week zegevierden de geel-zwarten in het uitduel in Hoensbroek met 0-3 van EHC/Heuts, dat prompt deze week trainer René Smeets ontsloeg. Er zijn momenteel gesprekken gaande over een fusie tussen rksv Halsteren en het noodlijdende RBC uit het nabijgelegen Roosendaal.

Van het Silvoldse blessurefront weinig nieuws. Dat betekent dat Ischa en Jaël Krosse, Kelvin Meijer en Chiel Terhorst nog geblesseerd zijn. Stijn Alkema is hersteld en gaat 'minuten maken' in het tweede elftal.

Mats Hegman is geschorst.

De wedstrijd op sportpark De Beek in Halsteren begint om 14.30 uur (!). Scheidsrechter is Max Kok uit Maastricht.