b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20192020_senioren_silvolde1_trainingskamp_hotelautohogar.jpg

Vers in het nieuwe jaar trekt de eerste selectie van Sportclub Silvolde tijdens de winterstop traditiegetrouw naar het zuiden. Een trip in het kader van de teambuilding, die het aangename en sportieve combineert. Dit jaar gaan spelers, staf en sponsors naar Barcelona.

Programma:
Op donderdag 2 januari 2020:
wordt er vanaf 11.30 uur getraind op De Munsterman. Na de lunch gaat het naar hotel IBIS Schiphol. 's Avonds teambuilding in het centrum van Amsterdam.

Vrijdag 3 januari:
vertrek vlucht VK 8318 (Level) Amsterdam – Barcelona El Prat. 's Middags inchecken in Hotel Auto Hogar in het centrum van Barcelona. Daarna sight-seeing op de fiets in Barcelona met Nederlandse gidsen. 's Avonds spelletjesavond in het hotel.

Zaterdagmiddag 4 januari:
oefenwedstrijd Silvolde tegen vv DUNO op het complex Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès van Barcelona.
DUNO (Door Uithouding Naar Overwinning) is een zaterdag hoofdklasser uit Doorwerth.

Zondag 5 januari:
Vanaf 14.00 uur voetvolleybaltoernooi op La playa de Barcelona.

Maandag 6 januari:
Vanaf 10.00 uur stadionbezoek Camp Nou.
18.30-21.00 uur vlucht VY 8306 (Vueling) Barcelona El Prat – Amsterdam. Ca.
23.00 uur aankomst Café ’t Centrum in Silvolde.