Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

b_300_0_16777215_00_images_stories__images_498x332_headlines_voorbeschouwing_voorbeschouwing.jpg

Op naar Moerse Boys voor de laatste wedstrijd vóór de winterstop. Het sportpark ligt in Klein-Zundert, dorp in de gemeente Zundert. Die plaats ligt pal aan de Belgische grens in het westen van de provincie Noord-Brabant. De club is vernoemd naar De Moeren een gebied dat grenst aan het dorp. De club speelt met oranje shirts en witte broeken en promoveerde afgelopen seizoen uit de eerste klasse.

Vergelijkingen met Silvolde zijn er wel te maken. Ook de Brabanders gaan er prat op dat men geen spelers betaald en evenals Silvolde moet het eerste elftal het van het collectief hebben. Wel heeft de club tweemaal zoveel leden als Silvolde.

Afgelopen zondag behaalde Moerse Boys een fraaie en verrassende overwinning op IFC. Silvolde verloor schlemielig van Juliana'31. Zondag mist Silvolde de geblesseerden Chiel Terhorst en Kelvin Meijer. Ischa Krosse is er niet bij vanwege een schorsing. Scheidsrechter is Haico Michielsen uit Chaam.

 
De wedstrijd op sportpark Akkermolen begint om 14.00 uur.
Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction