RKSV Minor - Silvolde-5

Na de fraaie zege op Longa'30 was Silvolde 1 gestegen naar plek 7 op de ranglijst en kon fantaseren over aansluiting met de bovenste plaatsen. Dan moest er wel even gewonnen worden van laagvlieger rksv Minor. Als je vervolgens in Nuth met 2-0 verliest, dan mag dat op zijn zachtst gezegd een forse domper heten.

Vanaf het beginsignaal trok de thuisclub zich terug op eigen helft en wachtte met de kont tegen het strafschopgebied op de Silvoldse aanvallen. Zodoende had Silvolde wel een veldoverwicht maar grote kansen waren op één hand te tellen en werden niet benut. Heel Silvolde juichte al toen de bal tegen de lat kwam en misschien wel de doellijn was gepasseerd. Daar dacht scheidsrechter Max Kok anders over. Bovendien hield doelman Rik Klyn Minor op de been door een grote doelpoging van Roel Gebbinck onschadelijk te maken.

RKSV Minor - Silvolde-13

Ook na de 0-0 ruststand deed Silvolde vertwijfelde pogingen om het optisch overwicht in doelpunten om te zetten, maar goed werd het spel nooit. Het ging eerder van kwaad tot erger, ondanks enkele wissels. De Limburgse thuisclub kreeg moed en twee keer knullig balverlies van Silvolde leidde tot counters en evenzovele tegendoelpunten. Met een 2-0 nederlaag toog Silvolde huiswaarts voor een lange lange busreis.

Opstelling Silvolde:

Marco Olthuis, Wouter Ebbers (Jorik te Kaat), Pim Olthuis, Gijs Hakvoort, Mike van Aken, Roel Gebbinck, Ischa Krosse, Mathijs de Waard, Jaël Krosse, Wout Blasman (Mats Hegman), Joey van Beukering (Evert Römer).

Klik voor meer foto's

Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina (mocht u ongewenst op één van de foto's staan stuur dan een berichtje naar de redactie)
    Klik hier voor meer foto's