TVC '28 - Silvolde-32

Het is in de afgelopen 15 jaren zelden voorgekomen, maar in de basisopstelling tegen TVC'28 kwam de naam Krosse niet voor. Ischa en Jaël werden gespaard voor de  bekerwedstrijd. Wel was het prettig om keeper Stan ten Vaarwerk, na maanden blessureleed, weer eens tussen de palen van Silvolde 1 te zien.

Het eerste half uur van de bekerpot ging aardig gelijk op. De wisselende kansen strandden op paal en lat. Na een half uur kwam de thuisclub op voorsprong. TVC-er Rob Koopman scoorde 1-0. Daarna creëerden de Tubbergenaren nog enkele aardige kansen, maar dezelfde Koopman schoot in uitstekende positie over het doel van Stan. Zo werd het 1-0 met de rust.

TVC '28 - Silvolde-25

Silvolde kwam beter uit de kleedkamer voor de tweede helft. Direct na de rust werd het 1-1 uit een vrije trap van Roel Gebbinck. Silvolde kreeg nog diverse kansen op meer, maar keeper Ruud Hesselink van TVC'28 had enkele prima reddingen in huis. 1-1 na de officiële speeltijd betekende strafschoppen schieten om de winnaar aan te wijzen. Over en weer werd er gescoord en gemist, maar uiteindelijk dolf Silvolde het onderspit en gaat eersteklasser TVC'28 door in de bekercompetitie.

Opstelling:

Stan ten Vaarwerk, Maarten Cohen, Gijs Hakvoort, Pim Olthuis, Mike van Aken, Roel Gebbinck, Mathijs de Waard, Wouter Ebbers, Mats Hegman, Evert Römer, Wout Blasman.

Aanstaande zaterdagavond 23 november speelt Silvolde thuis de kraker tegen Longa'30.Klik voor meer foto's

Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina (mocht u ongewenst op één van de foto's staan stuur dan een berichtje naar de redactie)
    Klik hier voor meer foto's