Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

b_300_0_16777215_00_images_stories__images_498x332_headlines_voorbeschouwing_voorbeschouwing.jpg

 

Zondag speelt Silvolde 1 weer een uitwedstrijd. Nu gaat het naar Uden in Noord-Brabant. De club UDI'19 heeft de naam van hoofdsponsor en schoonmaker CSU aan de verenigingsnaam toegevoegd. Zoals je ziet is UDI (Uitspanning Door Inspanning) van 1919 dus bestaat honderd jaar. Deze week speelden de vrouwen van Oranje O23 tegen Denemarken en Italië op sportpark Parkzicht, het veld van UDI'19. Waarom daar? Nou, omdat coach Stefan Hoogsteder vorig seizoen verantwoordelijk was voor UDI 1.

UDI'19/CSU is de laatste seizoenen een gedegen subtopper in Hoofdklasse B. Afgelopen zondag werd 1-1 gespeeld in Meerssen. Middenvelder Lars van Geelkerken kreeg rood. UDI'19/CSU staat zevende op de ranglijst, twee plaatsen boven Silvolde met 2 punten meer. Het elftal herbergt o.a. ex-prof Ronald van Hout, die o.a. bij RKC en Fortuna Sittard voetbalde. De club speelt in rood-wit-blauw gestreepte shirts, vergelijkbaar met Willem II.

In de voorbeschouwing op hun site herinneren de Udenaren zich nog levendig het bezoek van de Silvoldse selectie en gevolg aan het horecabestand in het Udens centrum na de promotie naar de Hoofdklasse in 2015. Geïllustreerd met een passende foto.

Voor Silvolde geldt 'Uithuilen en opnieuw beginnen' na de forse nederlaag in Hendrik Ido Ambacht. Zijn er nog blessures aan Silvoldse kant? Chiel is langdurig. Evert Römer en Stijn Alkema zijn ook niet van de partij.

De wedstrijd UDI'19/CSU – Silvolde begint om 14.00 uur op sportpark Parkzicht en staat onder leiding van Douwe Pals uit het Drentse Erica. In Erica woont ook Daniël Lohues, maar Douwe komt vast niet 'Op Fietse'.

Vind jij Uden te ver?

Dan ga je zondagmorgen naar De Munsterman. Silvolde 2 en Silvolde 5 spelen vanaf 10.00 uur thuis. Beide teams staan bovenaan. Silvolde 2 speelt een heuse topper tegen De Bataven, nummer 2 op de ranglijst.
 

Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction