b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20172018_senioren_silvolde1_nieuwtenue_mats.jpg

Mats Hegman is vanaf vandaag speelgerechtigd voor Silvolde. In de zomer van 2018 verruilde de middenvelder Silvolde voor sc Alverna. Vanwege zijn studie Rechten aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, verhuisde hij naar die stad.

Via een kennis kwam hij in contact met sc Alverna en ging bij die hoofdklasser spelen. Mede door blessures kwam hij er dit seizoen weinig aan spelen toe. Nu hij weer in Ulft gaat wonen lag een terugkeer bij Silvolde voor de hand. Mats is nog niet helemaal fit, maar traint al enkele weken weer mee op De Munsterman.

Welkom terug Mats!!