Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

b_300_0_16777215_00_images_stories__images_498x332_headlines_voorbeschouwing_voorbeschouwing.jpg

Zondag speelt Silvolde 1 thuis tegen sv Meerssen. Meerssen ligt in het diepe zuiden van Nederland in de provincie Limburg net boven Maastricht. Het dorp Meerssen heeft een rijke historie en de Romeinen woonden er al. Ook is het een pelgrimsoord. Met de bus doe je er toch gauw tweeënhalf uur over om (via Duitsland) in Silvolde te komen.
 
De Limburgers promoveerden twee seizoenen geleden naar de hoofdklasse na enkele seizoenen eerste klasse. Maar daarvoor speelde het team tientallen jaren hoofdklasse. Onder meer Erik Meijer begon bij sv Meerssen met voetballen.
 
SV Meerssen boekte vorig weekend zijn eerste zege van dit seizoen. Nuenen - de nummer laatst van de ranglijst - werd met 1-0 verslagen. De geel-zwarten staan 1 punt onder Silvolde.
 
Na een zware week met wedstrijden tegen RKZVC, GOES en Baronie kon Silvolde 1 de afgelopen dagen gebruiken om te evalueren en zich voor te bereiden op de komende thuiswedstrijd. De ziekenboeg loopt langzaam leeg. Nog niet van de partij zijn Chiel Terhorst en Stan ten Vaarwerk. Mike van Aken heeft zijn schorsing er op zitten, maar speelt nog niet vanwege vakantie.
 
Silvolde – Meerssen is zondag vanaf 14.00 uur op sportpark De Munsterman. Komt dat zien!
 
Dinsdagavond 8 oktober vanaf 20.00 uur speelt Silvolde voor de Achterhoek Cup in Doetinchem tegen VIOD. Vorig seizoen sloeg Silvolde dit toernooi een keer over, maar de staf vindt het momenteel een goede gelegenheid om ook andere Silvoldenaren speeltijd te geven.

 

Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction