Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

b_300_0_16777215_00_images_stories__images_498x332_headlines_voorbeschouwing_voorbeschouwing.jpg

Silvolde 1 speelt de laatste competitiewedstrijd tegen MSC-Amslod uit Meppel. Het e-bike team MSC-Amslod staat op plaats 12. Evenals Silvolde heeft het een tijd moeten vrezen voor degradatie, maar staat nu veilig. Het is dus een duel ‘om des keizers baard’. Silvolde is in vorm. De Meppelers hebben de bijnaam ‘muggen’ en die kunnen vervelend steken, zoals bekend.

Vorige week in Zieuwent werd RKZVC door Silvolde op karakter afgetroefd en een overwinning was dik verdiend geweest. In een hectisch duel waren er hoofdrollen voor Wouter Ebbers, Mike van Aken, Bas Seegers, Remco Schul en Iris Epping.

Voor enkele eerste-elftalspelers is het de laatste wedstrijd in het mooie zwart-wit gestreept. Wij danken hen voor hun jarenlange inzet voor Sportclub Silvolde. Helaas leek Alexander Tempels geen passend afscheid gegund, maar dat wordt goed gemaakt met een heuse afscheidswedstrijd op zaterdag 8 juni om 19.30 uur. Dan speelt Silvolde 1 op De Munsterman een smakelijk toetje van dit seizoen tegen een door Alexander samengesteld team met oud-coryfeeën.

Zondag vanaf 14.00 uur thuis tegen SC-Amslod. Maarten Cohen is nog geblesseerd en Alexander Tempels dus geschorst.
Komt dat zien!
Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction