b_300_0_16777215_00_images_stories__images_498x332_headlines_voorbeschouwing_voorbeschouwing.jpg

Silvolde 1 speelt de laatste competitiewedstrijd tegen MSC-Amslod uit Meppel. Het e-bike team MSC-Amslod staat op plaats 12. Evenals Silvolde heeft het een tijd moeten vrezen voor degradatie, maar staat nu veilig. Het is dus een duel ‘om des keizers baard’. Silvolde is in vorm. De Meppelers hebben de bijnaam ‘muggen’ en die kunnen vervelend steken, zoals bekend.

Vorige week in Zieuwent werd RKZVC door Silvolde op karakter afgetroefd en een overwinning was dik verdiend geweest. In een hectisch duel waren er hoofdrollen voor Wouter Ebbers, Mike van Aken, Bas Seegers, Remco Schul en Iris Epping.

Voor enkele eerste-elftalspelers is het de laatste wedstrijd in het mooie zwart-wit gestreept. Wij danken hen voor hun jarenlange inzet voor Sportclub Silvolde. Helaas leek Alexander Tempels geen passend afscheid gegund, maar dat wordt goed gemaakt met een heuse afscheidswedstrijd op zaterdag 8 juni om 19.30 uur. Dan speelt Silvolde 1 op De Munsterman een smakelijk toetje van dit seizoen tegen een door Alexander samengesteld team met oud-coryfeeën.

Zondag vanaf 14.00 uur thuis tegen SC-Amslod. Maarten Cohen is nog geblesseerd en Alexander Tempels dus geschorst.
Komt dat zien!